Arama sonuçları: *

1. P

Valorant FPS Drop, Donma, Lag

sonuç bu çıktı knk 1786199011 o nasıl oluyor be ustam çözdünmü kendininkini anlatır mısın 1786199063 internetle alakalı olduğunu sanmıyorum zira başka online oyunlarda hiç kopma veya ping derdim yok ama denerim sağol
  2. P

dediğin testi inceledim kaç çekirdek kaç dakika yapmamı istersin sonucunu atarım hemen
  3. P

knk bilgisayar daha 10 günlük tüm parçalar sıfır ne ara hangi sebeple yeni ssd ye geçtik
  4. P

bunlar gözüküyor gözüme ters birşeyler çarp madı
  5. P

denedim baya bir düzeldi fakat hala 2-3 sn bir takılıyor. ve bişey fark ettim tam takıldığı sırada kasadan bir ses geliyor. takılmayla aynı anda olacak şekilde sanki bir şeylerin elektiriği gidip geliyor gibi
  6. P

Yeğinimin yeni topladığı bilgisayarında spesifik olarak sadece valorant da donmalar gerçekleşiyor hatta tabiri caiz ise bilgisayar valorant da kafayı yiyor. ryzen 7 7800x3d işlemci (masterliquid 360 core 2 soğutucu) nvidia rtx 5070 ekran kartı (asusun çift fanlı bir modeli) ddr5 2x16 gb ram (mhz...
  7. P

Masterliquid 360 Core 2 Soğutucumun Pompa Aydınlatması Yanmıyor.

yeni aldığım bilgisayarımda performans arttırmak için ayarlamalar yaparken bios'a da biraz giriştim fakat yaptığım ayarlamalar sonrasında reset attığımda monitöre görüntü gelmedi bende yaptığım değişiklikleri geri almak için ana kartın pilini sökerek bios'a reset attım görüntü geri geldi fakat...
Geri