Arama sonuçları: *

1. A

Psu Bozuldu. + Ekran Kartı. Garanti Süreci !

Yaklaşık 10 gün oldu daha ses yok arkadaşlar. 20 iş gününün sonunu görecez galiba. Müşteri hizmetleri bilgi için bir şey söylemiyor.
  2. A

Hala bekliyoruz arkadaşlar ses yok şuanlık 😁
  3. A

Büyük ihtimalle benim bu kasa da kronik. Yarın dönüş yaparlar galiba bana. 3. Gün
  4. A

Bi yapılsın göndersinler de direk değiştireceğim
  5. A

Daha taksit ödüyorum kasanın öyle bir şey yapamam da 😁 bugün kargo gitti bakalım ne olacak
  6. A

Bozduğu parçaların garantisi varmıydı nasıl çözümledin onları
  7. A

Ekran kartında da bi çortlama vardı zaten. Uyku moduna girince PC kasa açılıyordu ama ekran gelmiyordu. Rest atmak zorunda kalıyordum. İtopyayı aradım kasa psu firmasının numarasını verin dedim internette bulamadım çünkü. Bitfenix diye yurt dışı malı sanırım. Numara verdi arıyorum faks a...
  8. A

Sağolun hocam bazı parçaları değiştirmiştim de psuyu unutmuştum ummadık taş baş yarıyor. Bugün kargoya verdim kasa ekran kartını. Bakalım ne olacak. Durumları konuda güncelleyecem
  9. A

Süreci buradan aktaracağım arkadaşlar bakalım ne olacak
  10. A

Ben kasayı aldım bu şekilde fotoğrafı koyuyorum. 10 gün sonra kasayı görseli değiştirdiler. Büyük ihtimalle stok bitirdiler çok sorunlu olduğu gibi psu ilanı değiştiler. Aldığım ilan buydu kasa değişmiş. https://www.itopya.com/urun_h29510
  11. A

Evet muhtemelen o yüzden kasayı komple pazartesi kargolayacam
  12. A

Denedim maalesef görüntü gelmedi. O yüzden ekran kartı da gidik büyük ihtimalle fanlar hiç dönmüyor çünkü bastığımda
  13. A

Psuyu hallettik diyelim ekran kartına bir şey olduysa ne yapacağım bilmiyorum
  14. A

itopyaya aradım dedim böyle böyle bitfenix müşteri hizmetlerini verdi. Numara arayınca faks a bağlanıyor. Googlede bile bilgileri yok. Bende bilmiyordum. Pazartesi kasayı kargolayacam. Dandik ürünleri 2 3 bin ucuz olacak diye ithal mal getiriyorlar
  15. A

Merhaba arkadaşlar. itopyadan 1 ay önce oem sistem aldım. Oyun içerisinde grafikler bazen iyileşiyor kötüleşiyordu anlayamadım. Devam ettim oyundandır dedim. PC uyku moduna geçtiği zaman bi zamandan sonra ekran açmamaya başladı. Rest atıyordum düzeliyordu. Kasa bi zaman sonra hiç açılmamaya...
  16. A

Bitfenix Mh100 750w 80+Bronz Sertifika

1 aylık kasa bitfenix psu bozuldu. Kasa açmıyor. Farklı psu denedim yine açmadı. Büyük ihtimalle ekran kartını da bozdu uzak dur. İnş garanti kabul eder
  17. A

Yeni OEM Kasa Açılmıyor. Yardım

bugün yeni power denedim 1000w yedekten bu sefer ekran kartı çalışmıyor
  18. A

Evet yine olmadı maalesef.
  19. A

Merhaba arkadaşlar geçen ay ITOPYA üzerinde satılan bu kasayı almıştım aldıktan sonra herhangi bir sorun yoktu. Son 2 3gündür bilgisayar açma tuşuna bastigim zaman bazen açılmıyordu. Açma tuşuna basıyorum rpg ışıkları yanıp sönüyor. Güç kablosunu çekip taktıktan sonra 5-10 defa basınca...
  20. A

🔥İndirim Ryzen 5 7500f - RX 9070 XT - 1 Tb SSD - 850w Beyaz Kasa Sistem 68.325 TL

Özelleştirip alınır mı alınmaz mı arkadaşlar niye kavga ediyonuz
Geri