Arama sonuçları: *

1. FGTaha

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Yemek için kod var mı bildiğiniz
  2. FGTaha

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Denedim, açıkçası hindistan cevizliden çok emin değildim denemeden önce ama baskın bir hindistan cevizi tadı almıyorsunuz. Zaten hindistan cevizi yağı kullanılmış, büyük ihtimal dediğiniz gibi hurmalıdan gelen geri dönüş sonrası böyle yapmışlardır. Diğerlerine göre bana biraz daha fresh geldi...
  3. FGTaha

Aromalılarının içeriği bence diyet bozacak kadar kötü değil, içinde yüzde iki pancar şekeri var aşırı önemli diyetim diyorsan direkt sade al ama 4kg sade de çok kaçar bence
  4. FGTaha

Bence tüketilebilir, fellasınki bana çok yavan geldiğinden bunun sadesi de öyledir diye düşündüm ama fellastan daha az yavan. Tabi üst üste yiyemeyebilirsin
  5. FGTaha

Ben 11 şubatta aldım, üretim tarihi 10 şubat ürünler geldi ve 10 ağustos yazıyor skt olarak. 4 ay değil 6 ay hocam. Ayrıca gerçekten çok lezzetliymiş teşekkürler konu sahibine
  6. FGTaha

Kesinlikle bakılmalı zaten ben de baktım sipariş vermeden önce, arkadaşın önyargılı yaklaştığını düşündüğüm için öyle söyledim.
  7. FGTaha

Sitede yok sanırım fakat Instagram hesaplarında paylaşmışlar, biraz yargılayıcı bir yorum olmuş.
  8. FGTaha

Karışıktan aldım ben de, fellas ın fıstık ezmesini pek sevmemiştim bunu çok övdünüz hocam güzeldir umarım
  9. FGTaha

🔥İndirim Getir Finans İlk Harcamaya %50 Nakit İade Max 500TL / Getir Kart Şartı | Kişiye özel olabilir!

Az önce sanal kartla alış veriş yaptım anında 500 tl iade oldu. Sanal kart kullanabilirsiniz
  10. FGTaha

🔥İndirim Getir Finans İlk Harcamaya %50 Nakit İade Max 500TL / Getir Kart Şartı | Kişiye özel olabilir!

Yarısı bizden yazısına dikkat etmemiştim teşekkürler
  11. FGTaha

Minimum tutarı var mı acaba yoksa 501TL lik bir harcamamızdan yalnızca 1TL mi ödüyoruz?
  12. FGTaha

Purina Pro Plan Sterilised Yaş Kedi Maması 85 Gram 24 Adet 978,52TL

Bu markanın yaş mamalarını kullanıyordum fakat geçenlerde gördüm, bir kaç çeşidinde zehir tespit edilmiş. Almadan ve kullanmadan önce iyice araştırın derim
  13. FGTaha

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Yazdığımda eklenmiyordu, şu an da ekleyemiyorum. “Sepetinizde bulunan ürünler farklı depolarda olduğu için tek seferde satın alınamamaktadır. Ürünler için ayrı ayrı sipariş oluşturmanızı rica ederiz.”
  14. FGTaha

Mediamart 3 al 2 öde varmış

Moza bitmiş sanırım
  15. FGTaha

🔥İndirim 260TL--Old Spice Erkekler İçin Duş Jeli ve Şampuan 1000 ml

Böyle hissettirmiyor ama hocam
  16. FGTaha

Hocam bitmiş ama yine de söyleyeyim, hem duş jeli hem şampuan kokusu da çok hoş ve 1 litre olduğu için uzun süre gidiyor. Tekrardan indirim vesaire olursa alıp denemenizi öneririm
  17. FGTaha

Trendyoldan birer tane aldım hocam teşekkürler konu için. Daha önce 4 litre captain almıştım Amazondan, uzun süre kullandım kokusu vesaire çok güzel tavsiye ederim. Whitewater ı bilmiyorum, denemek için aldım yorumlarda onu da övüyorlar
  18. FGTaha

🔥İndirim Petrol Ofisi 250₺ Şifreler Aktif | Türk Telekom Müşterileri

Dışarıdaydım, hazır dışarıdayken gidip yakıt attım hocam teşekkürler paylaşım için.
Geri