Arama sonuçları: *

• Users: noeul
  • Order by date
  1. N

Bilgisayar Toplamak İstiyorum Öneriniz Lazım /150 Bin TL Bütce/

Anladım teşekkür ederim tekrardan
  2. N

Zamanını ayırdığın için teşekkür ederim hepsine baktım ve cidden kafamda oturttugum sistemi baya uyguna toplamis olmuşsun. Sadece AMD Ekran Kartlarından biraz çekiniyordum baya eskiden RX 560 mı ne kullanıyordum o sıralar ekran kartı baya sıkıntılıydı görüntülerde gitmeler vs. oluyordu. Driver...
  3. N

130K en son bütçem ama altına dizilme sansı varsa mesela 100-110K civarında çok daha iyi olur.
  4. N

Kasa için 100-130 Civarı düşünüyorum max. Tabii ben bilmeden topladığım için fiyatı bu kadar yüksek tuttum uygun fiyatlı daha performanslı bir şeyler öneririm diyorsan onlarıda düşünürüm
  5. N

Dediğim gibi çok anlayan birisi değilim parça parça toplamaktan. Özellikle markaların kalitesini vs pek bilmiyorum. Varsa tavsiyen seve seve bilen birisinin tavsiyesini dinlerim. SSD olarakta Spatium M470 Pro M2 olarak geçiyormuş.
  6. N

Merhabalar, yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Tüm her şey dahil kasa monitor vs. toplam bütçeyi 150.000 TL civarında tutmayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak 5070 ti ya da 5080 düşündüm, işlemci olarakta Ryzen X3D işlemcilerinden almayı düşünüyorum. Ram olarakta en az 32 GB olmalı. Biraz...
Geri