Arama sonuçları: *

1. D

50.000 TL Altına YouTube + Oyun/Yayın İçin Sistem Toplasanız Ne Toplardınız?

evet zam bu ay içinde gelecek ekran kartlarına zaten pahalı ve anakartlara bence bekleme derim ben 2.elde 70bin lira bandında benim kendi gördüğüm 3 4 tane rtx 5070 7800x3d 32gb ddr5 ilana koyan gördüm 75k ya bakabilirsiniz bence
  2. D

5070 İçin Fiyat Önerisi

35 bin lirayada bulunuyor tam bilmiyorum o taksit işlerini herhalde o yüzden 40k ya çıktı alabiliyorsan hemen al derim 50-60 hatta bazıyerlerde 70 bin liraya kadar fiyat bandı olacak zam geleceği ise bencede gelecek stokların bitmesini bekliyorlar herhalde
  3. D

Klavye ve Mouse İçin Mousepad Arıyorum

bir arkadaşımın tavsiye ettiği bir site bilgisayar alacağımda burdan alacam https://www.xrades.com/ güzel ve kaliteli bir yere benziyor tabi araştırıp almak daha mantıklı
  4. D

4000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

neden hocam çevremde kullananlar var ve gene ben önermiştim arkadaşlarıma ve gayet memunlar
  5. D

4000 TL Bütçeye Kulaklık Önerisi

fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama hyper cloud 3 istediğin fiyattaysa düşünmeden al derim
  6. D

Rehber İnternet Kafe Sistemlerini Yeniliyorum - Tavsiyelerinizi Bekliyorum

rx7600 xt ile ryzen 5 7500f işlemci ram olarakta 16gb ddr5 yeterli olur anakartlar ve soğutma hakkında fikrim yok
  7. D

Yeni Sistemime 10 Üzerinden Kaç Puan Verirsiniz ?

hayırlı olsun hocam 10da10luk sistem aynı özelliklere yakın bir bilgisayar bende toplayacağım yakın tarihlerde
  8. D

Rtx5070 İcin İslemci

7800x3d al derim ben şahsen
Geri