Arama sonuçları: *

1. M

3k'yı Çok Aşmayacak Kablosuz Mouse Önerisi

a9 plus ve bu hoşuma gitti teşekkür ederim. biraz önce yapay zeka ile konuşarak şuan kullandığım mouse olan asus tuf m3'ü palm şeklinde tuttuğumu ve ona en yakın RAZER DEATHADDER V3 HYPERSPEED olduğunu öğrendim bu ergonomide var mıdır peki başka mouse
  2. M

Sanırım bunun bir sınırı yok peki 2kyı geçmeden önerebileceğiniz bir şey var mı
  3. M

Peki genel olarak incelediğimde atk drafonfly a9 ultimate ile vgn dragonfly f2 master plus aynıya yakın ve fiyatlarıda çok benzer. Hangisini tavsiye ederain bu fiyatlara çıkarsam
  4. M

Eforsuz kodunu kullandım 100tl indirim uygulandı başka bir kod var mıdır acaba
  5. M

200 Hz Üstü 2k Monitör

Merhaba arkadaşlar. Amd ryzen 7 7800x3d ve rtx 5070li sistemim var. Genellikle pubg, valo, cs oynuyorum. Oled monitörlet çok pahalı olduğu için 15k bütçeyi çok aşmadan 2k +200 hz monitör önerisi istiyorum. AOC Q27G4ZR, ASUS TUF GAMING VG27AQM1A başta dikkatimi çeken monitörler oldu.
  6. M

Baktığımda sensörleri ve fiyatları atk blazing sky f1 v2 benzer. Sizce neden atk yerine bu mouseu almalıyım
  7. M

Haydaaa yeni bi bilgi geldi şimdi
  8. M

Teşekkür ederim 2 mouseu biraz daha araştıracağım. Peki a9 plus ve blazing sky f1 v2 modelleri arasındaki 1klık farka değer mi ya da bu fiyat farkını vermeye gerek var mı
  9. M

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Genellikle pubg, valo, cs gibi oyunları oynuyorum ancak şu zamana kadar kaliteli mouse kullanmadım. 6 yıldır asus tuf gaming m3 kullanıyorum ve kablosuz mouse ile değiştirmek istiyorum. Son zamanlardaki atk wraith tarzı markalara çok hakim değilim. Aşırı uzun...
Geri