Arama sonuçları: *

1. emir.56

Vatan RTX 5060 - RTX 5060ti Sistem Karşılaştırması?

kankam güzel diyonda ikinci elde de kime güvencen ben çok anlamıyorum ilk defa sistem topluyorum tamam kağıt üstünde araştırmalardan az çok fikir sahibi oluyorum ama mal önüme geldiğinde bunda bişey var diyemem
  2. emir.56

peşin fiyatına taksit önemli benim için o bütçeye çıksam bile bi anda o parayı veremem reis 1786441121 vade farkı koyuyor taksitlere yoksa çok güzel sistem inceledim teşekkür ederim
  3. emir.56

eyvallah bakıcam bi
  4. emir.56

link atabiliyormusun reis veya hangi sitede
  5. emir.56

40k ya ddr5 sistem varsa link alırım reis
  6. emir.56

Sistem Karşılaştırması Yardım

evet güzel sistem ama taksit seçenekleri bana uymuyor bütçesi hiç uymuyor ram ve ssd yok bu sistemde ekleyince 50kyı geçer
  7. emir.56

bütçe yetse bende ddr5 sistem toplamak isterdim
  8. emir.56

tamamdır çok sağolun yardımınız için
  9. emir.56

benimde aklıma daha çok yatıyor işlemci konusunda tek tereddüt ettiğim şey buydu aslında ekran kartları arasında da araştırmama göre performans farkı var gibi gözüküyor ilk sistemden yana çekincem tek modül ram olması performansı çok etkiler mi sizce
  10. emir.56

işlemciden yana kararsız kaldım ama uzun vadeli 2 mi daha iyi olur
  11. emir.56

Arkadaşlar ilk defa sistem topluyorum Vatan Bilgisayarda peşin fiyatına taksit olduğu için oradan sistem almaya karar verdim bütçem 40-41k aralığında 2 ayrı sistem buldum karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynayacağım oyunlar Valorant - CS2 - Call of duty bazı hikayeli oyunlar vs...
  12. emir.56

Arkadaşlar ilk defa sistem topluyorum Vatan Bilgisayarda peşin fiyatına taksit olduğu için oradan sistem almaya karar verdim bütçem 40-41k aralığında 2 ayrı sistem buldum karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim. Oynayacağım oyunlar Valorant - CS2 - Call of duty bazı hikayeli oyunlar vs...
Geri