Arama sonuçları: *

1. jasen4141

Anlamsızlık Tükenmişlik

2. jasen4141

Bu Masa Bu Kasayı Kaldırır mı

Kafa karışıklığı yaşadım kusura bakmayın kafam dağınık biraz mobilya vs felan bu işlerden pek anlamıyorum üstte MDF yazmışlar cahillikten MDF yazmışım internete öyle örnek vereyim salağa anlatır gibi ne yapabilirim anlatır mısınız
  3. jasen4141

Ayağımın altında olması düşündürüyor beni açıkçası sorun olur mu diye kafamda ki soru işaretleri var açıkçası
  4. jasen4141

Anlamsızlık Tükenmişlik

27 yaşında olup ait olmadığınız yerde yaşamak koyuyor mu sizede, ev diye yaşadığınız yer nefes alamadığınız kaçmak istediğiniz yer mi oluyor sizinde, şahsen benim öyle ve nefes alamıyorum, hayatta hiç arkadaşı olmayan birine hayattan anlamını kaybetmiş hiç sevgilisi olmamış gerçek manada...
  5. jasen4141

Mouse için rahat yerin kalıyor mu ?
  6. jasen4141

Performans anlamında sorun yasamazsam benim için sorun değil görsellik umrumda değil yani
  7. jasen4141

Ayaklarımı uzattigim yere koyabilirim sadece problem oluşturur mu ? Sizce 1786384671 Teşekkür ederim
  8. jasen4141

Evet aldığımdan beri başımı ağrıtıyor bir türlü çözüm bulamadım.
  9. jasen4141

Detaylı açıklamalarınıza minnettarım:) teşekkür ediyorum galiba bu kasa benim masama uygun değil çünkü alanım da daralıyor... Bende bunun yerine standart model kasayı alacağım alta koyacağım böylece sorun yaşamam diye düşünüyorum aldığımdan beri sallanma sorununu çözemedim bir türlü tavsiyeniz varmı
  10. jasen4141

Sitede yeniyim yanlış bir bölüme konu açtıysam affınıza sığınıyorum, bende bir masa var masayı trendyoldan almıştım hafif sallanıyor. Bu alacağım kasa sizce bu monitörü kaldırır mı destek bekliyorum satıcı masa için maks 20 kg yazmış, Kasanın linki. https://ty.gl/ubspgazrwghy5 Not : ben bu...
Geri