Arama sonuçları: *

1. Dark Maxima V30 Temperli Cam A-RGB ATX Mid Tower Kasa

Comment by 'Kodesteel' on the classified ad 'Dark Maxima V30 Temperli Cam A-RGB ATX Mid Tower Kasa'

Merhaba, sadece fanlar güncel olarak 600₺ (ikinci eli; sıfırının satışını görmedim) 4x fan 2400₺ yapıyor. Kasa piyasanın en kalın radyatörüne sahip Arctic Liquid Freezer 360mm’i dahi içine alıyor. Kendi A-RGB Controller’ı dandik diye ekstradan Cooler Master marka bi Controller takıldı. Masrafım...
  2. Lian Li 8.8 Universal Ekran ALINIR

Alınır Lian Li 8.8 Universal Ekran ALINIR

Lian Li 8.8 Universal Ekran ALINIR SIFIR ya da TEMİZ SORUNSUZ İKİNCİ EL FARK ETMEZ İZMİR ve İSTANBUL İÇİ ELDEN ÖNCELİKLİ, REFERANS MEVCUTSA EFTDE YAPARIM. RİCA EDİYORUM SARI SİTEDE OLAN FİYATLARA BAKIP FİYAT VERİN.
  3. LİAN Lİ TL 120MM REVERSE WİRELESS SİYAH ARIYORUM!!

Comment by 'Kodesteel' on the classified ad 'LİAN Lİ TL 120MM REVERSE WİRELESS SİYAH ARIYORUM!!'

teklifiniz nedir tekli olarak 3 tane reverse modele
  4. Kodesteel

Yardım Lian Li Ekosistem Hakkında Bilgi

Arkadaşlar hepinize iyi haftalar, Lian Li ekosisteme geçiş yapacağım ancak fanların dizilimi oturtsam da hangi fanı kullanacağım ve psudaki usb portları ve ayrıca bi hub alıp almamam konusunda emin olamadığım konular var. Kasanın üstü cam olacak mesh panel olmayacak. Görselde olan şekilde...
  5. SteelSeries QcK+ Large Mousepad

Comment by 'Kodesteel' on the classified ad 'SteelSeries QcK+ Large Mousepad'

İşine bak, milletin satacağı mala o küçük beyninle balta vurmaya çalışma, M boy 850₺ olan mouse padle ilandaki L ebat fiyatı belli olmayan malı kıyaslama, senin yaşın kadar ticaret hayatım vardır bi şeyler bildiğini sanıp kendini rezil etme böyle forumlarda.
  6. SteelSeries QcK+ Large Mousepad

Fiyatı 850₺ ayrıca ebatı M isterseniz bilgi sahibi olmadığınız konularda yorum yapmadan önce biraz düşünün.
  7. SteelSeries QcK+ Large Mousepad

Ben ilana fiyat vermemişim kaç paraya sattığımı sen nerden biliyorsun dostum? Bi de sana zahmet bana bahsettiğin incehesap linkini atar mısın?
  8. SteelSeries QcK+ Large Mousepad

Birincisi internette 0’ı güncel olarak 974₺ ikincisi ürün çok az kullanıldı ve herkesin sizin kadar cebinde parası olmayabiliyor güzel kardeşim
  9. SteelSeries QcK+ Large Mousepad

Satılık SteelSeries QcK+ Large Mousepad

SteelSeries QcK+ Large Gaming Mousepad - KUTU, FATURA MEVCUTTUR. KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ TAMDIR. - 10.11.2024 TARİHİNDE AMAZON TR'DEN ALINMIŞTIR. FATURA PDF OLARAK MEVCUTTUR. - TERTEMİZ KULLANDIM KOZMETİK ve KONDİSYON OLARAK 10/10 DURUMDA. 2-3 AY ANCA KULLANILMIŞTIR. CANIM SIKILDIKÇA MOUSE...
    1.00 TRY
  10. ARTISAN Mousepad FX Hien - Soft - XL - Red

Satılık ARTISAN Mousepad FX Hien - Soft - XL - Red

ARTISAN Mousepad FX Hien - Soft - XL - Red - ARTİSAN MARKASINI BİLEN BİLİR CS2, VALORANT GİBİ FPS OYUNLARI OYNAYANLAR İÇİN EN TOP SEVİYE MARKADIR. - 49 mm GENİŞLİK - 42 mm DERİNLİK. - TERTEMİZ KULLANDIM KOZMETİK OLARAK 10/10 DURUMDA. 1 HAFTA ANCA KULLANILMIŞTIR. - ARTİSAN SOFT - ZOWİE G SR -...
    1.00 TRY
  11. İphone 14 Pro Max Orjinal Arka Kamera

Satılık İphone 14 Pro Max Orjinal Arka Kamera

İphone 14 Pro Max Orjinal Arka Kamera - İPHONE 14 PRO MAX ORJİNAL ÇIKMA ARKA KAMERA. - EN BAŞTA PARÇAYI TEST ETMEK İSTEYENLERLE ALICININ İSTEDİĞİ TELEFONCUYA GİDİP TEST ETTİREBİLİRİM. - PARÇANIN 1x - 3x KAMERALARI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR, SADECE 0.5x KAMERASI ÇALIŞMIYOR. (İPHONE KULLANANLAR BİLİR...
    1.00 TRY
  12. Venandin Luxora VN Timeless Ultra 3 — 2.10" AMOLED

Satılık Venandin Luxora VN Timeless Ultra 3 — 2.10" AMOLED

Venandin Luxora VN Timeless Ultra 3 — 2.10" AMOLED - SIFIR ÜRÜN, HEDİYE GELDİ AMBALAJI ve JELATİNLERİ DAHİ AÇILMADI. - TEST ETMEK İSTEYEN EDEBİLİR. - CİHAZIN İSTANBUL VE İZMİR'DE ELDEN SATIŞI YAPILABİLİR, DİLERSENİZ KARGO ÖNCESİ EFT İŞLEMİYLE DE GÖNDERİM SAĞLAYABİLİRİM. - ALICI KİŞİ İSTEDİĞİ...
    1.00 TRY
  13. Dark Maxima V30 Temperli Cam A-RGB ATX Mid Tower Kasa

Satılık Dark Maxima V30 Temperli Cam A-RGB ATX Mid Tower Kasa

Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARCTIC P12 PWM PST A-RGB Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C ATX Mid Tower Kasa - KUTU, GARANTİ, FATURA ve KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ TAMDIR. - TEKNOBİYOTİK'ten ALINMADIR. FATURA TARİHİ: 01.06.2024. - KASAYA AİT...
    1.00 TRY
  14. Arctic Liquid Freezer ll 360mm A-RGB Intel/AMD Uyumlu 3x12cm P12 PWM PST A-RGB Fanlı

Satılık Arctic Liquid Freezer ll 360mm A-RGB Intel/AMD Uyumlu 3x12cm P12 PWM PST A-RGB Fanlı

Arctic Liquid Freezer ll 360mm A-RGB Intel/AMD Uyumlu 3x12cm P12 PWM PST A-RGB Fanlı - KUTU, GARANTİ, FATURA ve KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZ TAMDIR. - GARANTİSİ 30.05.2030'a KADAR DEVAM ETMEKTEDİR. - İNVENTUS'dan ALINMADIR. FATURA TARİHİ: 30.05.2024 - İŞ DOLAYISIYLA SADECE 1 AY KULLANILDI. HİÇ BİR...
    1.00 TRY
Geri