Arama sonuçları: *

1. M

3000 TL Klavye Önerisi

hayırlısı olsun
  2. M

3000 TL Klavye Önerisi

fiyat demişsin ya o yüzden dedim kral şimdi yukarı çıkmıştır forum bilen biri görürse önerir bir de sen manyetik klavye kullandınmı hiç ? soru sorcamda
  3. M

3000 TL Klavye Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/791842/gameraider-k1-he-dark-blue-keychron-ultra-fast-lime-manyetik-switch-8k-hz-turkce-kablolu-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/ al 3k
  4. M

3000 TL Klavye Önerisi

kral inan manyetik klavyeden anlamam sadece şunu dicem dediğin k1he aynı fiyatta 3200e falan var yani
  5. M

Öneri 4000tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

öyle de bakmamak lazım ama neyse iyi forumlar dilerim
  6. M

kral öneri istemişsin zaten direk kafa atma biraz araştır sonra beğendiysen al sıkıntı o da değil sıkıntı şu kral ben sana bir şey demiyom zaten adama kaliteli bir şey yokmu demek adamın lafını hiçe saymak gibi bir şey şunu söyliyebilirsin (daha bilindik bir marka olursa güzel olur)
  7. M

kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit
  8. M

B450'den B550 Asus'a Geçicem Değermi?

arkadaşlar değişikmisiniz adamın zaten elinde varmış 5800x3d değişmiyor !?? 1786822288 isteklerine göre faz sayısı yüksek + ssd slotlu bir anakart işini güzel görür ve istersen soğutucun iyi mi? bilmiyomda onu yükseltebilirsin
  9. M

PC De Opera veya Chrome 2 Side Sayfalar Çok Geç Yükleniyor Çözümü Nedir ?

farklı tarayıcı kullanmayı denedinmi ?
  10. M

40 Bin TL Civarı Laptop Önerisi - Genel Kullanım

Teşekkürler kral ekran özellikleri cazip geldi. Alıcağım gün indirimde görürsem biraz ikisini araştırırım onun harici o fiyatta kalırsa almam gibi iyi forumlar dilerim 1786820040
  11. M

anladım hocam teşekkürler iyi forumlar dilerim lenovo alıcam gibi
  12. M

peki şimdi gördüm oled ekranlı acer bi laptop var Acer Swift Go 16 I7-1355U/16GB/1TB işlemcide fena değil ama acer alınır mı? bilmiyorum laptoplar hakkında pek bilgim yok sence bu iyi midir? oled beni biraz cezbetti de
  13. M

Peak , Cs bazen öyle çok beklentim yok ya ortalama oynatsın yeter cs orta ayarlar yeterli ki genelde 1280x960 falan oynuyordum pc de laptopda yine aynı oynarım gibi lol valo vs. hikayeli yüksek grafikli oyun oynamıyom kısaca
  14. M

hocam evet biliyiroum ama diğerinin de soğutması daha kolay ve sessiz oluyor sizce ikiside yetermi yoksa 7735hs deki dahili üzmez güzel olurmu dersin
  15. M

Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim sizden öneri isticektim bu 2 laptopu beğendim. Farkettiğiniz üzere dahili ekran kartlı modelleri tercih ettim çünki pil ömrü sessizlik ve ısınmama vs. önemli benim için. Bu modellere bakındım beğendim siz bu 2si arasından hangisi önerirsiniz , neden ...
Geri