Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Yeni Sistem Topladım Pubg Takılma Sorunu.

Sorunu format atarak çözdüm oysaki daha yeni format atmıştım.
  2. S

F/P Anakart ve İşlemci Önerisi

Asus b650m r iki adet ssd iki adet rgb konnektor type c ve heatsink ile alınabilecek en dolu fiyat performans anakart üstüne r5 7500f.
  3. S

Teşekkürler dün akşam onada baktım occt ile yük altında 80 derecelerde kaldı soğutma olarak cooler master v2 240 master liquid var aklıma takılan acaba soğutucu tam oturmamış olabilir mi diye geldi çünkü eski sistem Am4 klipsini am5 te kullandım ve hiç bir problem olmadı biraz araştırdım direk...
  4. S

Teşekkürler bakacağım eski sistemimde 32 GB dı. Görev yöneticisinde kontrol ettim 4 5 GB hala yer vardı enteresan olan Bi zaman oynadıktan sonra meydana gelmesiydi emanet 1 modül bulup test edeceğim 1786965981 6000 mh corsair vengance 6000 mhz cl 36 video da ekledim ama modoretor onayında hala.
  5. S

Corsair vengance 6000 mhz cl 36 expo aktif. takılmalar o kadar yoğun ki sanki 15 20 fps ile oynuyorum https://www.transfernow.net/dl/20260817U7tzCoDH
  6. S

Selam arkadaşlar yakın zamanda ddr4 ten ddr5 geçiş yaptım r5 5700f 9060 xt 16gb ekran kartı 16 GB Ram ve 1 tb m2 ssd kombinasyonu ile steam pubg de çok fazla takılma yaşıyorum 200 fps ler den 80 90 düşüyor bunu 3 4 maç sonra yapmaya başladı 3 defa başıma geldi arka planda çalışan bisey yok...
Geri