Arama sonuçları: *

1. C

Jetski ile Jamaika ya gitmek

Adam öldürmeden mi
  2. C

Mekanik Klavye önerisi

Bu ne la cevaplar cahiliyet kokuyor. Ajazz ak820 pro bakabilirsin benim çok tatlı bulduğum bi model. Razer'ın da üzeceğini sanmıyorum ama tasarımını ben pek beğenmiyorum.
  3. C

Yardım Laptopumu Satıyorum, Dolandiriliyor Muyum?!?!?

Amerikada laptop nu yok sanki hiç seni yemeye çalışıyor. Kimse yurt dışı ikinci el laptop almaz
  4. C

Ps4 slim 500gb 2024 sıfır alınır mı?

12bine çıkınca üzerine 2-3ekleyip ikinci el ps5 almak çok daha mantıklı. Ama yine de sizin tercihiniz
  5. C

En İyi Oyun Hangisi Tartışalım

Witcher 3
  6. C

❌İndirim Bitti! 🔥mucai 61 red switch klavye (gateron) 226 TL🔥

İlk defa bu şekilde bi "hot swap" klavye görüyorum da switchi çektiğim zaman bacakların lehimle olan bağlantısını kesmiş olmuyor muyum?
  7. C

https://resimlink.com/jNvJTzXr Hızlıresimden ban yemişim nedense dosya da boyuttan dolayı sığmıyor böyle yaptım
  8. C

Selam, ürünü aldım dün elime geldi ama ürünle ilgili tek doğru ibare klavye olması. Gateron olmadığı daha önce söylenmiş fakat hot swap olmaması büyük dolandırıcılık. Malzeme kalitesi zaten yerlerde. Her neyse fazla da dayanmaz gibi 2ay gideceğini bile düşünmüyorum.
  9. C

Eski arkadaşlarımı nereye şikayet edebilirim?

Polisi ara de rahatsız ediyolar gelir bi tane polis kovar onları. Ama haklarında işlem falan başaltmazlar o anca sen bıçağı yiyince başlıyor
  10. C

2500TL xbox kol önerisi

9.nesilden daha iyisini zor bulursun. Razer'ın felan yeni kontrolcüleri var ama fiyata bi 1-2k daha eklemen lazım
  11. C

3,800 TL'yi Bulan Üç Şahane Oyun Amazon Prime Gaming'le Bedava

Şu oyunlara en fazla 8tl veririm bi tane düzgün oyun var sadece
  12. C

max 20k bütçe ile 2.el toplama sistem arıyorum

Merhaba, monitör dahil olmaksızın 20k bütçe ile toplama kasa bakıyorum. Kocaeli ilinde olması önemli. Bir de bu fiyata minimum hangi cpu-gpu almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  13. C

/D diskim kayboldu??

Aynı sorunu yaşamıştım ve benimki bekleyerek düzelmişti. Yaklaşık 10 saat kapalı kaldı bilgisayar ve açtığımda çözülmüştü. Bu arada benim disk hdd idi seninki ssd ise başka bir sorun olabilir
  14. C

Forumu bırakıyorum kendinize cici bakın

cici cici
  15. C

Neden Hazır Sistem Yapanlar Intel ve NVIDIA'yı Boykot Etmiyor?

Meraktan soruyorum, neden boykot ediyoruz? Maddi kaynak mı sağlıyorlar?
  16. C

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

evet, başka bir şey seçmene gerke yok. İsteğe bağlı kalite dengeli arası seçebilirsin ama aman aman fark ettirmiyor.
  17. C

CS'ci arkadaşlar yardımcı olabilirler mii ?

her hafta 1 kasa düşüyor, onun ederi ortalama 1 dolar 1.50 civarı. parasını çok geç çıkarıyor.
  18. C

6Bin farkla 3060ti geçilir mi?

2.el piyasaya baktım 8,5 civarına bulunuyor. Benim kartı 2 saymış oluyor. Satsam kaça gider bu kart? kutu falan herşeyi duruyor ama Garanti bitik.
Top Bottom