Arama sonuçları: *

1. TR-Redbeard

Asus Dual RTX 4070 Super Hatası

Pinlere baktım şimdi doğru takılmış fakat o kabloda sorun olabilir kablosunu değişeyim ben onun olmazsa bi de öyle deneyim adaptörü var sanırım bide onu alıp deneyim olmazsa
  2. TR-Redbeard

Ben Psuyu daha 1 ay önce değiştirdim önceki psu da da aynıydı valla ustam 1787141873 Dediğiniz gibi Ripper dalgalanması oluyor veya güç temassızlığı da olabilir sanırım bir temazsızlık var muhtemelen bir ona bakıcam olmazsa 1787141945 O tüketici heyetine başvurucam hiç çözülmezse teşekkür...
  3. TR-Redbeard

Driverla alakası yok gibi geldi bana reis şimdi bir tane bilgisayarcıdan rica edicem kaç paraysa bi baksın evde başka bilgisayar yok ekran kartına bide başka bilgisayarda baktırıcam eğer öyle sorun olmuyorsa bilemicem ama çok paranoyak bir hata bu hani bazen oluyo bazen olmuyo ya streste...
  4. TR-Redbeard

Merhaba dediğinize baktım da bir problem göremedim maalesef
  5. TR-Redbeard

Merhaba iyi günler dilerim , Ben Vatan Computerdan 2024 yılında bilgisayarımı satın aldım özelliklerim ise şunlar: PSU 750W Corsair CX750 - ASUS DUAL RTX 4070 SUPER - İşlemci: AMD 7600X3D -RAM DDR5 GSKİLL32GB 6000MHZ- 2 1TB SSD lerim var durum bu şekilde fakat sistemi kurduktan 6 ay sonra...
Geri