Arama sonuçları: *

1. firefly

Donanımım İyi Fakat Cs2'de Düşük FPS Alıyorum. Neden?

dediğinizi yaptım hocam 150 fps civarı gösteriyor vsync fln her şeyi araştırdım olması gerektiği gibi 1787157697 evet bende anlayabilmiş değilim 😅
  2. firefly

yok ya bende hala aynı valorantta neden yuksekken csde düşük anlamıyorum işin garip tarafı valorantta da fps drop yiyormuşum hissiyatı var fakat fpste dalgalanma yok hatta internetimde stabil
  3. firefly

hocam orada bir sorun gözükmüyor 1787155212 hocam diğer dediğiniz şeylere baktım hatta bios güncellemesi bile yaptım fakat henüz anlayabilmiş değilim şimdi kontrol ettiğimde cpu kullanımı %70 civarı gözüküyordu
  4. firefly

bende öyle düşündüm fakat izledigim inceleme videosunda daha yüksek gördüm hatta pc hocasından görüp aldım 1787153877 fare hzi 1000 fakat klavyeyi bilmiyorum
  5. firefly

nasıl yani 90 100 cs2de
  6. firefly

işlemcim ısınmıyor ki 60 derece zor görmüştü stress testinde ve güç ayarlarıda en iyi performans seçili
  7. firefly

Bir bilgisayar aldım geçenlerde ve aldığım sistem hazır sistemdi. donanımı ise RTX 5070, Ryzen 7500x3D, Anakart Gigabyte B840D, tek slot 16gb ram 6000mhz. Sistem incelemesinde aslında 300 Fps rahat alıyor 2kda fakat ben oynadıgımda asla 300 göremiyorum hatta dalgalanma cok oluyor nedenini...
Geri