Arama sonuçları: *

• Users: Floki
  • Order by date
  1. F

Lol siyah ekran yardım

Arkadaşlar ekran bu şekilde kalmakta ne yaptımsa çözemedim yardım edermisiniz sildim tekrar yükledim olmadı lol böyle kalıyor
  2. F

ekran kartı fanı destek

ekran kartımın fan kanadı kııldı ve cok yalpalayıp ses cıkarıyor sice ne yapabilirm yardım edemisiniz interneten fa bulamadım bulabilen olursa bir link alırım teşekürler ekran kartım asuz ares rx 580 8 gb
  3. F

Ekran görüntü gitmesi

Kontrol ettim monütorüm eski tip vga giriş dönüştürücü kulanıyorum ama bazen mouse hareket ettiğimde geliyor sonra yüne gidiyor
  4. F

Ekran görüntü gitmesi

Arkadaşlar pcyi biraz kulandıktan sonra ekrandakü görüntü gidiyor ekran kartına cıkarıp taktığımda tekrar geliyor sorun sizce ne yardım edermisiniz
  5. F

Ekran kapanması

1592938673 Önerebileceğin bir kaplo kulandığın bir dönüştürücüyü link atsana
  6. F

Ekran kapanması

Ben yenğ bir hazır sistem aldım ekran kartım asusz arez rx580 8 gb bilgisayarı kulandım sorun yok sonrasında ekranıma görüntü gelmemeye başladı dönüştürücü kulanıyorum ekran geliyo bir kaç dakika sonra kapanıyor donüştürücüyü ekran kartımdan cıkarıp taktığımda tekrargeliyor ama yüne gidiyor...
  7. F

Ryzen 3 1200 mü ryzen 3 2200g mi

Eywallah dostum sağol
  8. F

İncehesaptan hazı sistem aldım değişme şansım varken sorayım dedin bende r5 almak istiyorum ama malesef herhangi bir sorun yaşarmıyım dar boğaz muhabeti olmaz demi 1590937777 Bir sorun olmaz demi
  9. F

12nm d
  10. F

Xfx amd radeon rx570 4gb ekran kartı aldım bu sisteme hangi işlemci daha iyi olur sizce şuan 1200 var değişicem karasız kaldım
  11. F

Max 3500-4000 tl arası sistem tavsiyesi her şey dahil

Bilgisyar almaya karar verdim ama 3500-400 tl limitim var önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom