Arama sonuçları: *

1. Niccolo11

25 Haziran 2026'da 82.999 TL'ye Aldığım Hazır Sistem Mantıklı Bir Alım Mıydı?

Hocam teşekkür ederim yorumun için 😊 Aynen, “keşke şunu alsaydım” demenin bir anlamı yok, sistem gerçekten taş gibi duruyor ve 2 aydır da gayet memnun kullanıyorum. CPU-GPU kombosu da çok keyif veriyor. Merak ettiğim bir şey var aslında: 25 Haziran fiyatlarına göre pahalı demişsin, hangi...
  2. Niccolo11

25 Haziran 2026'da 82.999 TL'ye Aldığım Hazır Sistem Mantıklı Bir Alım Mıydı?

Merhaba arkadaşlar, 25 Haziran 2026 tarihinde 82.999 TL karşılığında aşağıdaki hazır sistemi satın aldım. Sistemi aldıktan sonra, özellikle o tarihte Türkiye'deki sıfır sistem fiyatlarını düşündüğümüzde iyi bir tercih yapıp yapmadığımı merak etmeye başladım. Sistem özellikleri: İşlemci: AMD...
  3. Niccolo11

4k Monitör Önerisi 18.000 Bütçe

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSH3JKQB?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&language=tr_TR&psc=1 hocam bende de aynı sistem var 2k oled kullanıyorum ama bütçe çıkarsa çok rahat besler bu monitörü
  4. Niccolo11

25 Haziran 2026'da Aldığım Sistem İyi Bir Tercih Miydi?

Merhaba, sistemi 25 Haziran 2026'da aldım. Sizce o dönem için parçalar ve fiyat açısından iyi bir tercih yapmış mıyım? Sistemin uzun vadeli kullanım açısından da değerlendirmesini rica ederim.
Geri