Arama sonuçları: *

1. omrmck

Üst düzey pc toplamak için

Düşünürüm hocam. Önerilere açığım genel sistem parçalarını seçtim sadece.
  2. omrmck

Benim hatam yazmamışım sadece göstermek amacıyla bir siteden topladım. 3080 e 40k diyenler için.
  3. omrmck

F/p istemiyorum, iyisini istiyorum önerebileceğin parça değişikliği varmı
  4. omrmck

Üst düzey pc toplamak istiyorum. Ekran kartına takılmayın. Sistem hakkında önerilerinizi istiyorum.
  5. omrmck

🔥İndirim Amazon 120'ye 30 TL İndirim Kuponu

Eyvallah hocam teşekkürler
  6. omrmck

Öneri A-101 Markete Gelen Teknoloji̇k Ürünler (laptoptan Anlayan Bakabi̇li̇r Mi̇)

Modemi kullanıyorum yaklaşık 2 senedir bir sıkıntı yaşamadım. Hızında küçükte olsa artış yaşadım vs eski modemi e göre hepsi.
  7. omrmck

🔥İndirim Can yayınları lacivert klasikler 4 Al 1 Öde

Devam ediyor 44 tanesi 119 tl ye denk geliyor.
  8. omrmck

🔥İndirim Kitaplarda 4 Al 1 Öde Kaçırma🔥🔥

Teşekkürler güzel indirim elinize sağlık.
  9. omrmck

🔥İndirim DeFacto Siyah T-Shirt 49TL🔥

Xl alıcaktım bitmiş :(
  10. omrmck

125 cc motorsiklet önerisi

Drift L 125 ve ns 150 lere bakabilirsin. Rks 150 var ama onun Bi videolarını izle
  11. omrmck

🔥İndirim Unreal Engine'de 5494 tl Değerinde Paketler Ücretsiz Oldu

Teşekkürler indirim için :)
  12. omrmck

AMD Radeon Software GPU iş gücü

aktif
  13. omrmck

AMD Radeon Software GPU iş gücü

Uygulamada GPU iş gücü diye bir şey var ama bende yok. Yeni pc aldım ilk defa kullanıyorum sebebi nedir ?
  14. omrmck

Sistemin Oyunda res atması

Cavabınız için teşekkür ederim. İşlemci sıcaklığı 74 derecede idi ekran kartını hatırlamıyorum. 1591625211 Ne gibi olabilir çözmeye yardım edecekse foto atabilirim.
  15. omrmck

Cavabınız için teşekkür ederim. Kaç wattlık yeterli olur veyahut başka bir sıkıntı olabilirmi Cavabınız için teşekkür ederim. Yukarıda yazdığımın gibi kaç wattlık yeterli olur veyahut başka bir sıkıntı olabilirmi. Cevabın için teşekkür ederim. Ne önerebilirsiniz.
  16. omrmck

Amd a10 5800k işlemci, gigabyte f2a88xm anakart, 1050 2gb ekran kartı, 4+4 kingston1000mhz Ram, 400 watt power var. Daha önceden ekran kartım yoktu yine res atıyordu lolde yada tft ama sürekli olmuyordu. Şimdi ekran kartı aldım gta 5 deneyim dedim 10 15 dk sonra res attı ve sonrasında valorant...
Geri