Arama sonuçları: *

• Users: Clark
  • Order by date
  1. Clark

Bitcoin Ne Zaman Eski Haline Gelir

Yabancı kaynaklara öğrenmek için belli bir bütçe ayırmanı tavsiye edebilirim.
  2. Clark

PC Toplama Tavsiye 80-85k

Aktif bir sistemim yok şu anda. 1787567697 Teşekkür ederim yardımın için :) tavsiyelerinizide tek tek araştıracağım pek bilgim olmadığı için maalesef :/ 1787567902 Teşekkür ederim yardımın için :) hazır sisteme böyle özelleştirme yapmak daha mı uyguna geliyor? Benim bu bütçeyi nakit olarak tek...
  3. Clark

Sadece kasa için hocam
  4. Clark

Petrol yükselirken son birkaç günde çoğu altcoin 1.5 2x yaptı. Sizin nerden girdiğiniz nerden baktığınızı etkiliyor olabilir. Alım yapmak için bu dibi beklemiş ve alım yapmış birisi petrolde böyle yükselirken parasını neredeyse iki katına yükseltti. Petrol yükselirken bitcoin yükselemez gibi...
  5. Clark

Düşen yapı kırıldı. Bu kırılan yapı ayıydı. Derin bi düzeltme yapar 1 2 hafta içerisinde sonra tekrar şu an ki seviyeninde üzerine çıkarız. Bu şekilde 1 yıl içerisinde ath yapar diye öngörüyorum tabi ki bir yatırım tavsiyem yok.
  6. Clark

Herkese selamlar, yakın zamanda yeni bir masaüstü bilgisayar toplamayı planlıyorum ancak donanım konusunda yeterli bilgim olmadığı için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bilgisayarı karma amaçlarla kullanacağım; hem FPS oyunları ve FIFA oynamak hem de render işlerimi halletmek istiyorum. Ayrıca...
  7. Clark

Bir yıl içerisinde bana göre yeni bir ath yapacak.
Geri