Arama sonuçları: *

1. Z

6-7K Arası Ders İçin Laptop Önerisi

Evet arkadaşlar konuyu biliyorsunuz kardeşime bakıyoruz ancak fiyatlar aşırı yüksek ve istediğim fiyata Laptop/Notebook bulamadım, yardımcı olur musunuz?
  2. Z

Yüksek Ping ve Düşük Upload Sorunu

Ttnet Download yaklaşık 13 Mbps Upload ise yaklaşık 0,3 0,4 Mbps Ping ise 50ms civarında Ethernet kullanıyorum Dns veya proxy yazılımım yok
  3. Z

Yüksek Ping ve Düşük Upload Sorunu

Arkadaşlar bu zamana kadar internetim sorunsuzdu ancak son 1 haftadır ping sorunları ile mücadele ediyorum. Pingin upload hızı ile bağlantılı olduğu söylendi ancak ne kadar doğru bilmiyorum... Acaba böyle bir sorun yaşayıp düzeltebilen var mı diye sormak istedim... Düşük upload alıyorum ve...
  4. Z

5000 TL CİVARI LAPTOP/NOTEBOOK

Arkadaşlar kardeşim dersler için 5000 TL civarında laptop/notebook istiyor. Ayrıca ben bu bilgisayarı üniversiteye giderken de kullanacağım, açıkçası babamı macbook almaya ikna etmeye çalıştım 7000 TL civarında ama başarılı olamadım... 5000 TL civarı laptop/notebook önerileriniz var mıdır?
  5. Z

Cyberpunk 2077'nin beklentileri karşılayıp karşılamaması

Evet ben de öyle düşünüyorum o nedenle oyunu beklemeye aldım oyun düzelince tekrar başlayacağım 1607713337 bu arada 7 saatte 7-8 kere crash verdi oyun
  6. Z

Cyberpunk 2077'nin beklentileri karşılayıp karşılamaması

Arkadaşlar öncelikle ben bu oyunun sadece 7. saatinde olduğumu belirtmek isterim bu nedenle oyunun hikayesi hakkında pek bir yorumda bulunamayacağım. Oyun atmosfer ve hissiyat anlamında gerçekten çok başarılı, silah ve yakın dövüş mekanikleri beni gerçekten cezbetti, görüntü kalitesi olsun...
  7. Z

Gamepad Tavsiyesi Alabilir Miyim

Arkadaşlar Pc uyumlu gamepad tavsiyesi alablr mym
  8. Z

DA Yeni Sistem İçin Monitör Klavye Mouse Kulaklık ve Özelleştirme Önerisi

Bro monitörün fiyatı iyi aslında 300 TL indirim
  9. Z

DA Yeni Sistem İçin Monitör Klavye Mouse Kulaklık ve Özelleştirme Önerisi

Arkadaşlar DA'nın çıkarmış olduğu yeni sistemi satın aldım ancak acaba nasıl bir özelleştirme yapılabilir. Monitör olarak ASUS TUF GAMİNG 23.6'' lik monitöru almayı düşünüyorum özelleştirme kısmından. Ve SSDnin yanına bir tane de SEAGATE 2TB BARRACUDA isimli HDDyi almayı planlıyorum özelleştirme...
  10. Z

Şöyle bir sistem topladım göz atar mısınız

Ben ATX anakartı koyacaktım oraya da insanların işini kolaylaştırayım direkt siteyi koyayım derken yanlışlıkla mATX anakartı koymuşum kb <33
  11. Z

hmm anladım teşekkürler :)
  12. Z

HDD olarak aynı fikirdeyim ama SSD olarak Kingston a2000 nasıl sizce 1591286646 3500x son zamanlarda yükselişte olduğu için onu tercih etmiştim ama dediğim gibi fazla bilgim yok :( 1591286744 Tabii ki. zaten bu sistemde şüphlendiğim ve fazla harcadığımı düşündüğüm bir parçaydı. ne önerirsiniz...
  13. Z

söylediğim parçalar haricinde yaklaşık olarak 6750 gibi bir tutarı oluyor 1591286465 SSD ssd olarak kingston a2000 düşünüyordum
  14. Z

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım. Sistem ile ilgili şuna bu kadar para vermene gerek yok onun yerine şundan al veya şundan biraz kıs bunu al veya buna bu kadar para vermeye gerek yok şundan al gibi tavsiyelerinizi duymak istiyorum. İlk kendim topladığım sistemim ve hata yapmak istemiyorum...
Top Bottom