Arama sonuçları: *

1. fatal8way

Çözüldü✓ Yeni Sistem Güç Kesme

Desteğiniz için çok teşekkür ederim Gigabyte anakartta yaptığım ayarlar CPU Vcore Loadline Calibration - Auto'dan medium olarak değiştirildi. Dynamic Vcore voltajı +0.25,+0.50, +0.75 olarak sırasıyla denedim. Bu işlemler sırasında OCCT uygulamasından CPU test olarak yaptım. 0.75 te 15 dakika...
  2. fatal8way

Biostan çok anlamayan birisi olarak soruyorum doğru olarak mı yapmışım ayarları hocam deneyeyim.
  3. fatal8way

Teşekkür ederim yardımlarınız için. Normal oyun oynarken de donmalar başlıyor ve sonradan sonraya bu durum oluyor. En iyi çözüm sanırım garantiye yollamak sistemi aldığım yere.
  4. fatal8way

Rampage Woon Mesh 650W 80Plus Bronze
  5. fatal8way

1 X KIOXIA EXCERIA BASIC 1TB Okuma 7.200MB/sn Yazma 6.600 MB/sn NVMe Gen 4.0 M.2 SSD-LSF10Z001TG8
  6. fatal8way

Günlük Adı: System Kaynak: Microsoft-Windows-Kernel-Power Tarih: 14.08.2026 21:55:24 Olay Kimliği: 41 Görev Kategorisi:(63) Düzey: Önemli Anahtar sözcükler:(70368744177664),(2) Kullanıcı: SYSTEM Bilgisayar: DESKTOP-17OG9BF Açıklama: Sistem düzgün kapatılmadan...
  7. fatal8way

Herkese merhabalar, Bilgi ve tecrübenize ihtiyacım var. Yeni bir sistem satın aldım geçenlerde. Maddi durumlar ucu ucuna yettiğinden kasa ve psu da kararsız kalmıştım. Sistemi kurduktan sonra ilk gün kulaklıktan anlık drop ve kulaklıktan cızırtı gibi ses yapıyordu. Şuan onu hissetmiyorum ancak...
Geri