Arama sonuçları: *

1. K

15 bine üni için laptop önerisi

yani i7 olan oyunda daha mı performanslı olur kullanırken
  2. K

dediğim oyunları düşük ayarlarda da olsa çalıştırsın oynatacak kadar olsun yeter. zaten sevgilim oyun geçmişi olan birisi değil ilk bilgisayarı olucak o yüzden performans aramıyoruz onda ilerde belki değişiriz.
  3. K

bu acer aspirit 5 dediğim oyunları oynatacak kadar güçlüdür ama sanki. harici kart olmasada yeterli olur heralde 1735150818 gönül isterdi ama bütçenin dışına çıkamıyorum o kadar normalde zaten 15k bütçe zorlamayla 20ye anca gidiyo üstüne çıkamıyorum
  4. K

diğerinde de yok ama pek fark etmiyo
  5. K

yani aslında p tam bizim aradığımız ayarda hem güç hem batarya idare edecek seviyede
  6. K

yok hocam ya bunlar baya gidiyo bütçenin dışına biz en iyisi oyun laptobunu bi kenara bırakalım şu i7 olan çok güzel aslında 14inç olması güzel ama işlemci biraz aklımı kurcaladı
  7. K

o zaman 3050 için bi önerin var mı reis
  8. K

4 saat biraz az kalabilir onu da geçtim ağırlık yine sıkıntı oluyo malesef
  9. K

yaklaşık 5 saat kadar olsa iyi olur daha fazla olsun isteriz ama malum bütçe belli 1735149283 bunu bilmiyodum teşekkürler bilgilendirme için
  10. K

yani i5te olsa i7den o kulvarda daha iyi
  11. K

şöyle bi sorun var bilgisayar çoğunlukla okulda derslerde kullanılacağından ve sevgilim bunu taşıyacağından hem hafif hemde şarjının gitmesi önemli güç biraz daha ikinci planda kalıyo yoksa bende 3050 almak isterdim ama onun hem şarjı çok gitmez hemde kısmen daha ağır olur yanında adaptör...
  12. K

ekran güzel 14inç olması avantaj oluyo ama işlemci i7 ve aynı nesil olmasına rağmen neden daha güçsüz testlerde anlamadım
  13. K

buna baktım da herkes bunun için bunu alana kadar 2 3k daha koy 3050 al diyo ki haksız sayılmazlar
  14. K

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-24-gb-ramli-makina-asus-i5-12.nesil-512gb-ssd-17-ay-garanti-1218945354/detay bunu buldum 2.elde ram yükseltilmiş performans olarak yakın gibi geldi nasıl olur bilemedim
  15. K

hocam bu donanıma göre fazla pahalı değil mi msı diye bu kadar para vermek mantıklı gelmiyo
  16. K

Sevgilime bir laptop alıcaz bütçemiz 15k civarı zorlarsak 20k falan olur. Türkçe öğretmenliği okuyor öyle okul için çok güçlü olması gerekmiyor. Ödevlerini yapabilsin, filmini izlesin, hafif olsun, gibi isteklerimiz var. Arada düşük sistem isteyen minecraft, the forest, dying light, age of...
  17. K

Yardım 13k bütçe için laptop önerisi

fiyatı yükselmiş biraz birde Asus ExpertBook B1 B1502CBA-I58512B0D09 var ikinci elde buldum 24gb ramli 12500 fiyatını geçtim amacım dying light minecraft the forest age of empires back for blood left for dead 2 unturned gibi oyunları düşükte de olsa oynatabilecek bir bilgisayar lazım hafif...
  18. K

Acer nitro 16 klavye rgb ayarları çalışmıyo

klavyemin rgb ayarlarını nitrosenseden yapabiliyordum ama bilmiyorum ne ooldu sadece statik mod yani sabit mod çalışıyor o modda renk falan değişebiliyorum ama diğer modlara geçince statikte seçtiğim şekilde kalıyor değişmiyor. 2 ay kadar oldu alalı böyle bir sorunum yoktu. aceri aradım win11...
  19. K

Yardım 13k bütçe için laptop önerisi

Sevgilime bir laptop alıcaz bütçemiz 10k civarı zorlarsak 12 13k falan olur. Türkçe öğretmenliği okuyor öyle okul için çok güçlü olması gerekmiyor. Ödevlerini yapabilsin, filmini izlesin, hafif olsun, gibi isteklerimiz var. Arada düşük sistem isteyen minecraft gibi yada işte the forest gibi...
  20. K

Asus tuf gaming m3 gen 2 alınır mı

bende tuf gaming m3 var yıllardır kullanıyorum çokta memnunum performans olarak bana fazlasıyla yeterliydi şuan aydınlatması az geliyor klavyemi değiştirdim rog flare 2 aldım yanında mouseyi de değiştirmeyi düşünüyorum 600 bi fiyatı var fiyat konusunda sorun yok sadece sormak istiyorum nasıldır...
Top Bottom