Arama sonuçları: *

1. |24730|

Gta 6 İçin PC Satılır mı

Her oyun için aynı şeyi söyleselek, Rockstar hateri ilan ediliriz; yapabileceğimiz bir şey yok. Ama açıkçası GTA 5 ve GTA 6’nın gereğinden fazla abartıldığını düşünüyorum. 😺
  2. |24730|

Gta 6 İçin PC Satılır mı

Açıkçası bence dünyanın en saçma şeyini yapmış olursun. GTA’nın abartıldığını ve konusunu bir kenara bırakırsak, sırf bir oyun için bunu yapmak saçma. Elden Ring 2 bile olsa aynı şey geçerli. Üstelik şu an zaten bir sürü sızdırılmış bilgi, video ve oynanış görüntüsü var. Hatta PC’ye erken...
  3. |24730|

Rdr2 Activation Required Hatası

Sorunun VPN kaynaklı olduğunu hatırlıyorum. Herhangi bir VPN kullanıyor musunuz?
  4. |24730|

3 Aydır Topladığım Sistem İçin Montaj Yardımı

Hayırlı olsun. YouTube’daki herhangi bir video yardımcı olacaktır.😺
  5. |24730|

OLED Monitör Önerisi

Bu bütçede benim tercihim 4K olurdu ama tabii siz bilirsiniz. İyi bir model, fakat garanti konusunda içinizin asla rahat edeceğini sanmıyorum.
  6. |24730|

Ryzen 7 8700 H Hakkında

Kendi fikrimce, RTX 5060 Ti için en mantıklı AMD işlemcisi Ryzen 5 7500F. Daha üst bir işlemciye çıkmaya bence gerek yok.
  7. |24730|

Gigabyte Mo27q2a mı Dell Alienware Aw2725d mi Alınmalı

Bu iki monitör arasında kaldım. MO27Q2A’da fabrika çıkışı renk sorunları olduğunu birkaç yerde okudum. AW2725D’de ise bazı siyah sahnelerde siyah tonlarının değiştiğini okudum. MO27Q2A’da garanti süresi 2 yıl olarak yazıyor fakat sitelerinde 3 yıl olduğu belirtilmiş. Bu da kafamı karıştırdı...
Geri