Arama sonuçları: *

1. btahag

Okul İçin 20-25 Bin TL Civarı Tablet Önerisi

Tamamdır hocam sağolasın mağazada bu ürünede bakarım
  2. btahag

hocam o bütçenin altında daha kaliteli bir cihaz var ise onu da alabilirim önemli olan 3-4 yıl beni götürsün sorunsuz şekilde pdfleri açsın dizi izleyebileyim youtubedan video izleyebiliyim donma kasma olmadan benim amacım bu
  3. btahag

Ben ders çalışmak pdften soru çözmek notlar almak için alcam hocam
  4. btahag

Hocam S11 inanılmaz pahalı bu tabletlere göre lenovo s11le yarış içine girebiliyorsa kesin olarak ipadden daha iyidir o zaman
  5. btahag

Ne gibi mesela
  6. btahag

Hocam senin önerin nedir 1788426450 Verdiğin bilgiler için sağolasın hocam göz önünde bulunduracağım
  7. btahag

Anladım hocam sağolasın ben bugün mağazada inceleyeceğim inşallah ona görede doğru kararı vermeyi umuyorum
  8. btahag

Gerekçe olarak neyi gösterirsin peki hocam
  9. btahag

Hangisi daha iyi peki ipad mi yoga tab mi
  10. btahag

İphone kullanmıyorum fakat kaleminde çok sorun çıkaracağını zannetmiyorum.Avuç içi reddi özelliği vs var
  11. btahag

Tamamdır hocam sağolasın
  12. btahag

Yoga tabler ipadden daha mı iyi hocam
  13. btahag

Halen araştırmaya devam ediyorumda Honor Pad X9B nasıl bir tablet ipad yerine almak mantıklı olur mu
  14. btahag

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm ben okul için tablet almayı planlıyorum biraz araştırma yaptım ve Samsung Galaxy Tab S10 FE ile iPad A16 11.nesil arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz yardımcı olursanız çok makbule geçer. Elimde Apple Pencil muadili kaliteli bir kalem var IPad'in...
  15. btahag

Ryzen 5 7500f Sistemde Overclock Sonrasında Değişiklik Olmuyor

Sistemim BIOS'u güncellemeden önce gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu BIOS'u güncelledim fakat şu anda ppt değeri 80W geçmiyor ppt ayarınıda yaptım 110wa çıkarttım fakat bir değişiklik yok Yardımcı olun lütfen İşlemci Ryzen 5 7500F. Ekran kartı RX 7700 XT. Anakart Gigabyte B650M S2H. RAM 16 GB.
Geri