Arama sonuçları: *

1. A

Maske Sonrası Bu Kadar Saç Dökülmesi Normal mi

Oha kaldımı şuan kafada en azından gözle görülür
  2. A

Bu Sene Okul Yok Evdede Zaman Geçmiyor

16 yaşında neyin ustası sanayide yaptımda
  3. A

Tommy Hilfiger’İn İndiriminden Aldığım Hoodie’Ler Nasıl?

Nike Club Erkek Bej Sweatshirt https://www.occasion.com.tr/nike-club-erkek-bej-sweatshirt-hj2159-3/
  4. A

En son manava girdim böyle çıktım
  5. A

Tommy Hilfiger’İn İndiriminden Aldığım Hoodie’Ler Nasıl?

Ben nike aldım occasiondan 2160dan 1080 yüzde 10 indirimle dahada düşüyor
  6. A

Yapıştımda zaten işe şuan boştayım
  7. A

Ben çalışmak istemiyorum diye bir şey demedimki derste çalışmak istemiyorum diye birşeyde demedim aksine dışardan okula gittim zamanki git gel upuzak yolu sınav zamanı her bi ders için ayırsam hallederim diye düşünüyorumda dedim acıtasyonda yapmadım gerçekler bu 3 liralık maaşa 13 liralık emek...
  8. A

Evden kaçma maçma kendimde demişim zaten çok boş bir ergenlik sokakta sokaklarda nasıl idare ettirir insan kendini 1 gün 1 gece geçmez sadece aileminde baskıcılığından kastettimde sadece sanada zaten çalıştım iş hayatına girdim şimdilik boştayım dedim kral sen üstüne birden yan gelip yatmalı...
  9. A

Bi dur sakin ol ya ne yan gelip yatması bütün gün bide tutki benim ne engelim var yok ne biliyosun atıyorum bedensel her şey olabilir tabi çalışmaya engel değilde her işi yapabilirmi öğrenilirmi süreklide bahane arkasına sığınmak değil şurda 2 kelime 2 kişiye yazdım evet öyle herkes okuycak...
  10. A

İştede çalıştım şuan boştayım 1788036655 4 ay falan oldu abi 1 senede değilde okul yok yapamadım herkes okuycak diye bi şeyde yok demek bizimde kaderimiz buymuş örgünü yapamamak en azından dışardan liseyi bitirmeye çalışcam her gün okula git gel ayırdığım sadece upuzak yol kadarını sınav zamanı...
  11. A

16 yaşında bi erkek ne önerirsiniz ailem falanda diyor bi kursa yazdıralım yazdırcaz aktivite ama ben toplum içine girmeyede bi yandan çok açıkta değilim evdenmi kaçsam napsam ailemde baskıcı ama tabii ki yüzde yüz tamamende boş ergenlik gibi geliyor sokakta sokaklardada nasıl idare ettirir insan...
  12. A

Liseye Geçerken Ne Yapmam Gerek

ilk 1 2 aydan önce dışarı tenefüse çıkmak özellikle meslekte pek tekin değilmi
Geri