Arama sonuçları: *

1. Beraten234

Televizyonda Kumandaya Bastığım Tuş Ekrana Gelmiyor ama İşliyor

otel televizyonunda telefon interneti bağladım bağlantı telefon uzaklaşınca kesildi ve şuan tuşa basıyorum tuş işliyor ama ekrana çıkmıyor mesela 8 basıyorum ekrana çıkmıyor
  2. Beraten234

Ekran Açılırken Piksel Sorunu

Bilgisayarı açarken veya oyuna girdiğimde çözünürlük değiştiğinde 2-3 saniyeliğine pikseller geliyor ve yeşil ekran gelip gidiyor sonra sorunsuz şekilde kullanılıyor Video:https://streamable.com/8g55mu
  3. Beraten234

Takas Teklifi Rx580 Vs Rx560x

İşte kasada biraz sıkıntı denmeyecek şeyler var o yüzden sorunsuz bir cihaza geçmek daha iyi gibi birde kasam da bu
  4. Beraten234

Zamanında 12 alıcı bulmuştum instagramdan ama pcdeki sorunlar sıkıntı çıkarır diye satmaksan korktum diye satmadım iade vs. İsterde parayı harcarsam diye birde işde de çalışmıyorum
  5. Beraten234

İşte 2 tane problem denmeyecek şey var 2 aydır bende bir sorun çıkmadı ama insanlar korkuyor da almıyor heralde çünkü 2 aydır da ilanda bilgisayar 15den 12 e indirdim alıcı yok yine hiç değilse bence laptopu satarım diye düşünüyordum ama biraz daha düşüneyim teşekkür ederim yanıtınız için
  6. Beraten234

Doğru görselleri atmayı unutmuşum bir sn 1788181266 düzenledim tekrardan bakarsanız sevinirim <3
  7. Beraten234

Arkadaşlar sahibinden ilanımda laptop teklifi geldi laptop (görsel 1) ve benim kasam kasamda 2 tane ufak sorun var laptop sorunsuz görsellere koyuyorum (görsel 2) de sizce takası yapmalımıyım oyunlarda çok düşüş veya artış yaşanırmı bu kasamda yüksek ultra ayarlarda 60fps rdr2 bitirdim şuan...
Geri