Arama sonuçları: *

1. zaq aura

Yardım Hiç bir şey yokken alan doldu

sanmıyorum 1737467790 çok mantıklı konuştun bi bakıyım
  2. zaq aura

Yardım Hiç bir şey yokken alan doldu

C diski m2 hani ona windows kurulu masaüstü dosyaları falan her şeyide E diskinie kuruyorum (C DİSKİNDEKİ EN FAZLA YER KAPLAYAN UYGULAMALAR BU ŞEKİLDE) ne varda içinde bu kadar yer kapladı hiç bilmiyorum ama bazen e diskini seçip exe dosyalarını kuruyorum yinede c de yüklüyor garip biraz...
  3. zaq aura

.........

...........a
  4. zaq aura

Şarkı sizce nasıl olmuş?

ne demek <333
  5. zaq aura

Şarkı sizce nasıl olmuş?

sample bir çok kişi kullandı bende kullandım bayadır aklımda olan bi fikirdi teşekkürler fikirlerin için
  6. zaq aura

Şarkı sizce nasıl olmuş?

https://open.spotify.com/intl-tr/track/6wMQXxFHtMuUeaaqVsOINU?si=4922b2a2ab4345fd olmuş olmamışdan çok eksikler fazlalıklar bekliyorum (beat ve diğer mix master dahil tüm her şey ben yaptım)
  7. zaq aura

Yardım 2 Farklı SSD'yi Birleştirme

sata ssd de windows kurulu m2 ssd bomboş içinde dosya yok, windows kurulu olan sata ssd de dosyalarım silinsin istemiyorum veriler silinmeden m2 ile birleştirme şansım var mı raid olur başka bir yöntem olur alan az kaldı windowsun hızını arttırmak istiyorum 1715806941 ya da sadece windowsu m2...
  8. zaq aura

Öneri JBL T500BT ped değişimi ?

Dostlar selam JBL T500BT kulaklığa sahibim kulaklığın pedleri kulağımı tam kapatmıyor dışarı benim duyduğumdan fazla ses gidiyor hoparlör gibi pedleri ilk aldığımdan beri 4 senedir falan kullanıyorum artık söküldü yırtıldı saçma sapan bir hale geldi yeni ped alsam bu sorun az da olsa ortadan...
  9. zaq aura

......

tr de bu tarz yapan çok az belki bi kaç isim var bende kendi zevklerimi karıştıyorum farklı şeyler üretmeye çalışıyorum.teşekkürlerr 🖤
  10. zaq aura

......

..........a
  11. zaq aura

.............

.............a
  12. zaq aura

lens mi daha iyi gözlük mü

kesinlikle lens
  13. zaq aura

Yardım Iphone 7 plus ötüyor

benimde öyle bi ötme değil baya baya geçen tramvayda müzik dinliyodum yine ötmüş telefon ötüncede bluetooth wifi falan kapanıyor şarkı dışarı çalmış galiba herkes bakıodu sdklvmsdşs
  14. zaq aura

Yardım Iphone 7 plus ötüyor

Telefon ötme sesi çıkarıyor ince youtube daki sinek kovan sesin aynısı ekrana bastırınca tam olduğu bölgeye ses gidiyor elimi çekince aynı sesi veriyor ve wifi bluetooth gibi şeyler çalışmıyor hiç bi şekilde sadece mobil veri çalışıyor
  15. zaq aura

Çözüldü✓ Telefonum İnternete Bağlı Ama İnternet Yok (...)

Patlamadan dolayı yavaşlatma yapıyolar
  16. zaq aura

Youtube videoları sizde açılıyor mu?

Herkesde aynı
  17. zaq aura

..........

evet
  18. zaq aura

..........

teşekkür ederim evet her şeyi ben yaptım ne görüp duyuyosan tamamen
  19. zaq aura

..........

Zaten bu müzik türünü dinlerim normalde özellkle scarlxrd zillakami falan yapıcam yakında
Geri