Arama sonuçları: *

1. S

HDD den SSD ye sadece windowsu nasıl geçirebilirim

neden yok söyler misiniz
  2. S

HDD den SSD ye sadece windowsu nasıl geçirebilirim

PC mde HDD takılıydı yeni bir SSD aldım baştan kurulum yapmak istemiyorum çünkü yaklaşık 1tb oyun var bir daha yüklemem çok zor. Lütfen HDD den SSD ye sadece windowsu nasıl geçirebilirim bunu bana söyler misiniz.
  3. S

Sennheiser CX 400BT mı Sennheiser Momentum True Wireless mı almalıyım ?

Beyler ikisi arasında kaldım bu konu hakkında bilgisi olan birisi yardım edebilir mi ? Nedenlerini de yazarsanız sevinirim
  4. S

HANGİ AİRPODSU ALMALIYIM

Arkadaşlar bir AirPods almayı düşünüyorum fakat ikisi arasındaki özellikler o fiyat farkına değer mi bilemedim sizce hangisini almalıyım
  5. S

1200 TL KLAVYE + KULAKLİK ONERİSİ

Beyaz Gamebooster G918 Fire Storm
  6. S

Kanka harbi dalga geçiyorum gibi olmuş ama ben AOC u oyuncu monitorlerinden başka hiç bir konuda gormedim galiba benim ayibim 1623716344 Hayir belki bilmiyorum zaten her şeyi bilsem buraya forum açmam güzel dil kullanamiyosan forum kullanma derim
  7. S

kanka AOC un oyunla bir alakasi dahi yok ondan güvenemiyorum Rampage en azindan oyun ekipmanlari üretiyor
  8. S

Standi ben koymadim yaninda sepete ekleniyor
  9. S

1200 Tl bütçem var kulaklik + klavye alacağim ben bu 2 sini düşündüm onerdiğiniz bir şey var mi ? klavyemin bazi tuşlari basmiyor bu yüzden i nin noktasizini kullanamiyorum.
  10. S

1500 TL YE KLAVYE + KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar 1500 tl bütçem var bütçe az aşılsa sıkıntı olmaz bir kulaklık bir de klavye önerir misiniz ?
  11. S

EVGA SSC GTX1060 6GB ALINIR MI ?

Arkadaşlar bir türlü ekran kartı parasını biriktiremedim tam biriktirdim çok fazla zam geldi 1300 lira olan 1650S 2k ya yaklaştı bu durumda 1.200 e Gtx1060 almak mı daha mantıklı yoksa almamak mı ?
  12. S

BİR BİLGİSAYARDA AYNİ OYUNU 2 KERE AÇABİLECEĞİM BİR UYGULAMA VAR MIDIR ?

Androiddeki Parallel Space gibi bir oyunu aynı bilgisayardan 2 farklı sekmede oynayabileceğim bir uygulama var midir ?
  13. S

900TL MSİ GAMİNG X 1050Tİ SIFIR ALINIR MI ?

rx570 1500e çıktı
  14. S

rx 570 1500tl ye çıktı
  15. S

Arkadaşlar arkadaşım yeni aldı fakat darboğaz yaptığından kullanamadı ben bu ürünü 900 tl ye almalı mıyım yoksa 1600 tl ye 1650S mi almalıyım arasında 700tl lik bir fark var mıdır ?
  16. S

MAX 350 TL MÜZİK DİNLEMEK İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Güzel modelleri fazla pahalı düşük bütçelileri güzel değil yine de teşekkür ederim
  17. S

MAX 350 TL MÜZİK DİNLEMEK İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

Bütçem 350TL müzik dinleyeceğim sadece mikrofonu olup olmaması önemli değil (PC UYUMLU OLURSA İYİ OLUR)
  18. S

JBL T500BT Yİ PC YE BAĞLAYABİLİR MİYİM ?

Arkadaşlar çoğunlukla dışarıda kullanacam ürünü fakat ben bilgisayar başında da müzik çok dinliyorum bilgisayarıma herhangi bir kablo ile ürünü bilgisayara bağlayabilir miyim ?
  19. S

240 GB M.2 SSD ÖNERİSİ BÜTÇE 350 CİVARI

@Fiery teşekkür ederim vallahi ne zaman konu açsam hep sen yardım ediyosun bu arada önerdiğin ssdnin incelemesini izlerken aynı anakarta taktı birisi o 80 yazan yerdeki vidasıymış
  20. S

240 GB M.2 SSD ÖNERİSİ BÜTÇE 350 CİVARI

@Fiery evet
Top Bottom