Arama sonuçları: *

1. BAGUVIX

4x8 Ram Mantıklı mı?

ana kartımda 4 ram slotu var. 2 yıl önce pcyi ilk aldığımda bütçeden kısmak için rami 2x8 yapmıştım öyle idare ettim ama windows 10 desteği kesilince windows 11'e geçtim. sistemden yana sorun yok windows 11 kaldırıyor ama windows 11 de en büyük sorun bellek sorunu ve 3 4 program açtığım gibi %60...
  2. BAGUVIX

Açık Liseye Geçecekler İçin Tavsiyeler.

kesinlikle katılıyorum. açık lise çok ağır disiplin ve istikrar istiyor. yazımda söylemiştim tekrar anlatayım. sınava çalışmak için verilen süre bana fazla gelmiş ve nasıl olsa çalışırım zaten daha var diyerek sürekli boşladığım için ilk sınavımda çok fena tökezlemiştim. tabii ki boş vaktimiz...
  3. BAGUVIX

Msi H510 M B Anakart

msi anakartlarda secure boot açmak sadece yetmiyor. maximum security özelliği de var. faceitin kendi resmi sitesinden okuyabilirsiniz : https://support.faceit.com/hc/en-us/articles/17258827497116-Error-Please-set-Secure-Boot-preset-to-Maximum-Security-in-your-BIOS? ama eğer sorun secure boot...
  4. BAGUVIX

Açık Liseye Geçecekler İçin Tavsiyeler.

Öncelikle bu yazıyı açık liseye geçmeyi düşünenler ve yeni geçmiş kişilerin sorularını cevaplamak için yazıyorum. bu yazının altında merak ettiğiniz bir soru varsa yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. okullar açılırken muhakkak "açık liseye geçmeli miyim?" diye düşünenler vardır...
Geri