Arama sonuçları: *

1. G

Bulunulan Bölgeye Fiber Altyapı Gelmesi İçin Dilekçe Dışında Ne Yapılabilir?

Şanslısın aga Ben hiç talep etmedim ama eden komşular olmuş önceden bizimkisi adsl 16 mbps gözükmüyordu şimdi vdsl2 76 mbps gözüküyor benim evimin 100 metre ilerisinde Turkcell Superonline kendi fiber altyapısi var ama benim oturduğum apartmanda yok.
  2. G

Windows 11 Pro + Office 2024 Pro Plus Dijital Lisans Anahtarları 10 TL 🔥🔥🔥🔥

Hwid ve Ohook yöntemleri etkinleştiriyom hem açık kaynak güvenli yöntemler hemde beleş
  3. G

Bulunulan Bölgeye Fiber Altyapı Gelmesi İçin Dilekçe Dışında Ne Yapılabilir?

Apartmanınız daki komşuları ikna edip imza toplamak olabilir. Ama gene geleceğinin kesin garantisi yok
  4. G

Virüstotal Sonuçları Nasıl?

Link aşağıda sonuçlar nasıl temiz mi? https://www.virustotal.com/gui/file/8af59ee0855dff128a17df52fb17f5d8d941f3e8069e92800ccc1f704e8725bc
  5. G

Avast Antivirüs Neden Nefret Ediliyor?

Testler de hep çok başarılı bir oran almasına rağmen Avastı sevmeyen bir çok kişi var neden sevmiyorlar?
  6. G

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Windows 10 kullanıyorum defender artık destek almıyor muş normal de Kaspersky free indircektim ama Kaspersky kaldırmış ne önerirsiniz program olarak
  7. G

Cezaevinde Hayat Gerçekten Kötü Mü?

Abi özellikle Norveçtekiler çok güzel duruyor
  8. G

Hz yasoy dediğiniz Hz yasuo mu hocam
  9. G

Tövbe hocam ben asla başkalarına zarar vermem.
  10. G

Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

Memurluk anca. Ha tabi bazı özel sektörlerdede var dediklerin ama çok az oluyor genelde. Yemek servis özel kamu farketmeksizin her iş yerinde yasal zorunluluk zaten. ama haftada 2 gün tatil dediğim gibi özel sektör de çok yaygın değil ama gene var tabi. Kamu işi haftada 2 gün kesintisiz tatil.
  11. G

Öneri Oyun Oynarken İzlemelik Dizi Önerisi ?

Rick And Morty
  12. G

Cidden film ve dizilerdeki gibi mi? İnternet veya televizyon var mı? Ben bazen içimden diyorum ki keşke bende ömür boyu cezaevinde kalsam. Yeme içme, barınma, duş alma beleş sonuçta.
  13. G

Windows Mu Linux Mu Hangisini Kullanmalıyım

Bence Windows
Geri