Arama sonuçları: *

1. tarikaktas

🔥İndirim Windows 11 Enterprise 548,90₺'den 67₺

anlamadim massgrave varken bunlari neden alıyorsunuz ?
  2. tarikaktas

🔥İndirim Xdrive 15 Li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah Kumaş 7.479₺

evet hocam kullandirmadi neyse dursun elbet birgün xdrive 15li plus torunlar falan alir bakiyeyi o zmn kullanirlar 1789217616 söyledim titani umarim iyidir
  3. tarikaktas

benim satın aldığım üründe satici amazondu ama şu an kontrol ettim ürün koltuk oturma mesafesi cok dar 43cm bizim kase sigmaz iptal edip titanseat beast alacagim bakalim ekledikleri bakiyeyi kullandiracak mi :D kullandirirsa 2300+500 kuponla 7800-2800= 5000e gelecek
  4. tarikaktas

7400 sarı deri olan vardı 500 kulonla 6900e aldim sistem hatası iptal oldu 3 defa akabinde mh ile biraz gurestim 9200-7400 yapip farki amazon bakiyesi eklediler
  5. tarikaktas

kumaş aldim ben 6900e mh ile konustum farki amazon bakiyesi olarak tanimladilar 1789214172 hawk future kullandim ben ben de o koltuktan.hic memnun değildim.denemeden sadece yorumla koltuğun nasil olduğunu anlayamazsiniz
  6. tarikaktas

neden hocam denediniz mi ? 1789213515 mh ile çözdüm işi kumaş 15li plus aldik 6900e bakalim xdrivea ulastigimda boy kilo sorun olmaz demisti bakacagiz
  7. tarikaktas

hocam beast ufak ya dur bi mhyi darlayayim belki kumasini bu paraya koparirim 😁
  8. tarikaktas

sipariş verdim kodla 6979 a geliyordu siapris verincr idefixteki siparişi iptal ettim sonra bi baktim iptal etmişler amazon :(( satici da amazondu. mağduriyete gel ya
  9. tarikaktas

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

yaratmaz rahat kullanirsin kalite beast ile birebir say sadece ayak farki var
  10. tarikaktas

Modem Değişikliği Hakkında Bilgi Lazim

tamam şimdi tt cagri merkezini ara hangi altyapida kullandigini sor.noise margin değerini sor, akabinde modemime gelen hiz değerlerini öğrenmek istiyorum de cevaplari buraya yaz, yardımcı olacağım 1788725381 fiberle ilgili bir durum varsa zaten mt sizi uyarir fibere geçiş için.
  11. tarikaktas

🔥İndirim Amazon 5000/500 Kupon [Güncel Kuponlar ve Kampanyalar]

ayak dışında doğru düzgün fark yok bu iki koltuk arasında mekanizma tamamen aynı birisinde metal ayak kullanılıyor birisinde güçlendirilmiş plastik açıkçası kilom 85'in altında olsaydı crow'u tercih ederdim
  12. tarikaktas

Modem Değişikliği Hakkında Bilgi Lazim

öncelikle hangi altyapiyi kullandiginizi öğrenin, muhtemelen bakir vdsl ltyapi kullaniyorsunuz.istediginiz vdsl modemi kullanabilirsiniz modem kurulumu icin tt cagri merkezini arayın yardımcı olurlar. ama bahsettiginiz sorunun tek sebebi modem olmayabilir. yani 35 mbe kadar kullandığınız pakette...
Geri