Arama sonuçları: *

1. A

Aşağı daki sistem ne kadar eder ?

Hangi kategoride açacağımı bilemedim o yüzden buradan açayım dedim İşlemci:intel core i7 4790 Ekran kartı: evga gtx 780 Power supply:OCZ BRONZ EDİTİON 750watt RAM: hyperx 2X8 3200mhz Kasa:corsair grafhite T760 Sıvı soğutma:corsair H100 Monitör Samsung 23.6 inç Syncmaster 60hz XL2370 Anakart...
  2. A

Öneri Corsair hs-35 itopya da kaça düşer

Anladım sağolasın
  3. A

Kırılıyor derken sesi mi kastediyorsun
  4. A

Şuan 290 tl ha incehesapta var bekleyip itopya dan alsam kaça düşer ve incehesapta indirim ne kadar sürer
  5. A

4 Gamıng Monıtorden hangisini alsam daha iyi olur?

AOC 27" C27G1 144Hz 1ms Asus Tuf Gaming VG24VQ 23,6" 1920x1080 HDMI 144Hz ViewSonic 27" VX2758-PC-MH Curved Gaming Monitor Msi Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) genel olarak fps oyunları oynuyorum hangisi f/p anlamında daha iyi olur ve baska önerebileceginiz Gamıng monıtorler var mı...
  6. A

Öneri Monitör alırken nelere dikkat etmeliyim

Merhabalar bir bilgisayar topladım 5k civarı Ve en az 144hz 1ms bir f/p monitör almak istiyorum 2000tl yi pek asabilecegimi düşünmüyorum ne alabilirim ve alırken nelere dikkat etmeliyim monitör den pek anlamam
  7. A

Öneri 400 TL ye kadar mekanik klavye

En fazla 400 tl ye kadar bütçem var Mekanik klavye alacağım ve sesten dolayı mavi switch istemiyorum. Saber rgb düşünüyorum şuan başka ne alabilirim önerebileceginiz
  8. A

6000 tl ve civarı Oyuncu Pc

Arkadaşlar şu parçalar harici ne alabilirim bilgisayar topluyorum 860 evo 500gb Dark Guardian kasa Ryzen 5 3600 Adata D80 veya Corsair rgb pro Ve bir de monitör önerirseniz f/p olarak 27" civarı 1ms 144hz çok iyi olur teşekkürler 1598037545 Monitör fiyatın dışında
  9. A

Öneri Ssd 860 Evo vs Su 630

ADATA 480GB SU630 SATA şuan 400 tl alsam mı 860 evo almayı düşünüyorum fazla para vermesem bu adata yi alsam sorun yaşar mıyım?? Acil vebao verirseniz sevinirim indirim bitmek üzere
  10. A

Öneri 500gb ssd öneri

Windows kurulacak ve oyun için
  11. A

Öneri 500gb ssd öneri

Arkadaşlar merhaba en fazla çıkabileceğim sınır fiyat 600 480gb +120gb da olabilir( M.2 olmayacak sata2.5") 860 evo + 120 gb bir şeyler mi alsam diye düşünüyorum ama fiyat sıkıntı oluyor ne önerirsiniz?
  12. A

Öneri Işıklandırması güzel bir kasa

Soğutma olarak ve görüntü olarak performansı iyi olan bir kasa onerebilir misiniz? Aklımda Dark Guardian var DKCHGUARDIAN.
  13. A

Öneri Ps4 için kulaklık

En fazla verebileceğim fiyat 250 o da en zoru r6 da ses kasabileceğim f/p en iyi mikrofonlu gamingg kulaklik ne önerirsiniz?
  14. A

Max 4500 tl Sistem Önerisi

ryzen 5 3600 e çıkararak ileriye dönük daha iyi performans alabilirsin
  15. A

Öneri İnternet ne önerirsiniz

adsl ile vdsl farkı nedir?
  16. A

Öneri İnternet ne önerirsiniz

Şuan TürkTelekom kullanıyorum ve hiç memnun değilim kendi internetimle evde geçiniyorum bu ay kontrat bitiyor hangi interneti önerirsiniz aklımda türknet var ama hiç tanıdığım kullanmadığından bilemiyorum
  17. A

Öneri Saber rgb alacağım indirrim e girer mi

Merhabalar ben saber rgb almaya karar verdim Bu hafta İnceHesalta mavi switch indirime girdi haftaya kırmızı girer mi 1 ay önce bu zamanlarda girmiş. Yoksa alayım mi arada 30-50 arası bir fiyat farkı var
  18. A

Yardım Bios güncellemesinden sonra pc açılmıyor

merhabalar benim ekran kartı kod 43 hatası verdiğinden dolayı son çare bios güncelledim güncellemeden sonra pc kapandı açtığımda hiç bir yükleme ekranı çıkmadan direk bios açılıyor nasıl düzeltebilrim anakart: asus k55vd
  19. A

Öneri 200 tl Mouse ne önerirsiniz

Eliniz büyük mü yoksa orta mı ve son olarak ağırlığı ele nasıl geliyor?
  20. A

Öneri 200 tl Mouse ne önerirsiniz

Şuan ince hesapta Cougar Minos XT CGR-MINOS XT 4000DPI 6 Tuş Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse 160 tl bunu alsam mı veya başka önereceğiniz neler var pek yükseğe çıkamam bu arada.
Top Bottom