Arama sonuçları: *

1. puscherrax

Eski Sistemime RTX 5070 Upgrade İ

sıkıntılı kasayı kim alır ki ya. kaça gidecek birde yani. sorunun neyden kaynaklandığını da bilmiyorum. format atmıştım çözmedi. ssd de diye düşünüyorum ama bilmiyorum yani o da fiyatı baya kırar satışta
  2. puscherrax

nvidia ya yönelmem mfg den dolayı açıkçası. uzun ömürlü bir sistem olsun istiyorum. single player oyunlar oynuyorum genel olarak. online olarak eft almıştım ama fps düşük diye bir daha girmedim. hafta sonu da wardogs'u denedim playtest sürecinde düşük ayarlarda dlss performanta 80 civarı fps...
  3. puscherrax

9070 xt düşündüm ama dlss ve fg den dolayı nvidia daha mantıklı geldi bilemedim. yazılım tarafında nvidia daha iyi sonuçta. 2. el de baktım ama peşin veremeyeceğim için taksitli almak durumundayım. bir süre darboğaz olacağının da farkındayım ama ona yapacak bir şey yok hepsini aynı anda...
  4. puscherrax

Merhabalar, 5 senelik sistemimi yavaş yavaş yükseltmeyi düşünüyorum. Önce ekran kartını ve monitörü yükseltip ilerleyen zamanlarda cpu, anakart ve ram i de yükseltmeyi düşünüyorum. Ekran kartı 45,833 tl ama peşin fiyatına 6 taksit yapıyor. Monitörden pek emin değilim bulabildiğim en uygun iki...
Geri