Arama sonuçları: *

1. emrekarayilan04

Eventvwr Üzerinden Aldığım Ekran Kartı Hatası İçin Yardıma İhtiyacım Var

Sorunu çözdüm aylardır canımı çok sıkmıştı windows 10 sistemimi 11 e yükselttim ama yükseltirken bir video izleyerek her adımını uygulayarak yaptım videoyu burada paylaşmak yasakmıdır değilmidir bilmiyorum ama videoyu @Rasvius a yardımcı olmak adına paylaşıyorum bu videodaki her adımı...
  2. emrekarayilan04

değerler gayet iyi gözüküyor ama bilemedim şimdi ekran kartı 200 üzeri w çekiyordu ss alırken saçmaladı nedense düştü wattı
  3. emrekarayilan04

[H3 id='DRAGOS+Ocean+Curved+Pro+V2+Kasann+ierisinde+gelen+bir+psu+herhangi+bir+markas+yok+etiket+bile+yokslar+gayet+normal+seyrediyorgezinirken+yapmyor+sadece+oyun+oynarken+bazen+ok+abuk+yapyor+bazende+ok+uzun+oynadm+zamanlarda+yapyor+zellikle+oyun+yayn+aarsam+yapma+olasl+artyor']DRAGOS Ocean...
  4. emrekarayilan04

OC/UV yok, Afterburner ayarları stok Fabrikasyon bir OC var Windforce OC 12 GB AMD RYZEN 7800XD 16 GB RAM XPG 750W 80+ PSU MSİ B850 GAMİNG PLUS WİFİ 1 TB M2 SSD
  5. emrekarayilan04

@Dr.Vega yardımcı olabilirsen çok memnun olurum
  6. emrekarayilan04

RTX 5070 WİNDFORCE serisi bir ekran kartım var ve bu kart bazen oyunlarda çökme yapıyor ekranım yanıp sönüyor ve bir süre bilgisayarım kartı muhtemelen tanıyamıyor veya bilmediğim bir hata oluşuyor ekranım tamamen kararıyor oynadığım oyun crash verip kapanıyor ve reset atsam bile bazen hiç bir...
Geri