Arama sonuçları: *

1. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Donanım arşivi'nin videosundaki yorumlarda da çoğu kişinin 32GX870B-B modelini iade etmeye çalıştığını gördüm Galiba diğer modeli fiyat/performans açısından daha verimli
  2. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Peki 32GX870B-B modelini mi tavsiye edersiniz yoksa 32GX850A-B mi? İlki indirimle 42 bin civarına denk geliyor şu an.
  3. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Son önerdiğiniz modelde gray banding ve titreme sorunları var mı peki
  4. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Evet ben de son önerilen LG modelinde o sorunların olduğunu gördüm. Cidden zor bir karar. Şu an Samsung veya TCL daha iyi bir seçenek gibi gözüküyor
  5. ursulaplaysgames

🔥İndirim LG 32gx870b-B 4th Gen Tandem OLED 32' 4k 240 Hz 42,499.15 TL

Şu an stokta gözüküyor, ben de monitör almayı düşünüyorum fakat son yorumları görünce bu model kafamı karıştırdı
  6. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Teşekkür ederim
  7. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Linki var mı, satış yeri bulamadım nedense
  8. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Teşekkür ederim, sanırım buna yöneleceğim
  9. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Oyun için, spesifik bir nedeni yok iyi olduğu için düşünüyordum sadece
  10. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

RTX 5080 ve AMD 9950X3D2 işlemcili bir sistem düşünüyorum şu an. LG'nin öne çıkan özellikleri neler, duyduğuma göre bilgisayarlara reklam yazılımı yüklüyormuş
  11. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Teşekkür ederim 4K almak istiyorum çünkü sistemi sadece birkaç ay daha kullanıp sonra yükselteceğim. O süre zarfında idare edecekse 4K almak daha mantıklı gibi geliyor bana
  12. ursulaplaysgames

Samsung Odyssey G8 OLED

Merhaba, Samsung Odyssey OLED G8 4K G80SH 32 inç almayı düşünüyorum fakat sistemim yeterli mi emin değilim. RX 6700 XT ve Ryzen 5 5600 ile 60 hz ayarda oyun deneyimim nasıl olur sizce? Ürünün linki burada...
Geri