Arama sonuçları: *

1. Funtime Foxy

İkinci El Satışlarda Vergi Dönemi Başladı: Resmî Gazete Yayımlandı

Niye böyle bir karar verildi anlamadım yoksa ikinci el alıp satılması E-ticaret sitelerine çok mu battı ??? Artık sadece nakit ozaman.
  2. Funtime Foxy

Yardım Üniversite İçin Laptop Önerisi

bazı modellerin ram slotu olabilir ucuz 2.el ram için
  3. Funtime Foxy

ryzen 5 5500 bir laptopa bakabilirsiniz
  4. Funtime Foxy

çoğu zaman hangi oyunu oynadığınıza bağlı ozaman. ben arada sırada minecraft giriyorum ve ryzen 7 5700U işlemci ile düşük shaderlar ve mod paketi ile sabit 60fps alabiliyorum. intel işlemcilerin iGPU su bu kadar iyi olmuyor. en çok oynadığınız oyun nedir? ona göre kısabilirsiniz.
  5. Funtime Foxy

Hocam ryzen 5 40 zen 2 alma, i5 120U nun igpu su 1.3ghz diğer intellerinki 1.2ghz be 1.4ghz ryzen 5 7535U ise 1.9ghz çek bir ryzen fiyat farkı önemli değil ise. işlemci çekirdek gücü hepsinin yeterli
  6. Funtime Foxy

🔥İndirim İtopya OEM 5050 U225f Ddr5 Kasa 41.411

Çoğu insan DLSS5 i gereksiz/kötü olarak görüyor anladığım kadarı ile.
  7. Funtime Foxy

Üni İçin Bu Laptop Alınır mı?

hocam ne okuduğunuza bağlı ben tıptayım n4020 4gb laptop ile çalışıyorum asıl laptopa zarar gelmesin diye ve asıl laptop kullanmaz oldum artık. Debian LXDE kurdum.
  8. Funtime Foxy

🔥İndirim Geforce Now (İlk 3 Ay 50tl) Sınırlı Paket Rtx4080

Hocam 130w limitleyince nasil peformansi, 2. El iyi fiyat yada indirim olursa 10-11k ya bende alacagim
  9. Funtime Foxy

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

rx 550 li kasa sanki trendyoldaki gaming pc ler gibi pahalı 😭 1789155734 4 bin liraya kasa + psu iyi sadece kasa biraz büyük matx bir kasa için
  10. Funtime Foxy

iyi olabilir şuan 650w psu yu 3k ya satıyorlar bindirimle
  11. Funtime Foxy

b550m alacaktım heyecan yaptım bir baktım fiyatına ben yokum dedim. msi 650w psu da alacaktım ama daha uygununu buldum... rx 550 li kasa 25 bine çok değilmi gaming değil kazık gecesi [H3 id=''][/H3]
  12. Funtime Foxy

🔥İndirim Seçili Elektronik Ürünlerde 3 Al 2 Öde

anakart ram işlemci olsa.... 1789137054 2tb ssdler artık 27 bin liramı 😭
Geri