Arama sonuçları: *

1. I

RTX 3080ti Termal Ped Kalınlığı Nasıl Olmalı ?

Hatalı bilgi vermişim arkadaşlar, kusuruma bakmayın. Zamanında aynı işlemi yaparken çok aramıştım. O yüzden kısacık zamanımda, toplantı öncesi, tam okuyamadan aceleyle yazmışım, arkadaş benim gibi aramasın diye. Özür diliyorum hepinizden.
  2. I

RTX 3080ti Termal Ped Kalınlığı Nasıl Olmalı ?

Merhaba, Reddit'te şöyle bir post bulmuştum, buna uygun yapabilirsin. Ben kendiminkini buna uygun yaptım.
  3. GIGABYTE RTX 3080 TURBO 10G

Satılık GIGABYTE RTX 3080 TURBO 10G

İki senedir kullanılmıyordu; bu sebeple termal bakımını yaptım, yeni topladığım bilgisayara taktım. Performansı yerinde, Benchmark sonucunu fotoğraflara ekledim. Tek fanlı versiyondur, Not: Kart 10GB'lıdır, sitenin seçeneklerinde 10GB olmadığından 12GB işaretlenmiştir. Barkodda da yazıyor zaten.
    14,000.00 TRY
  4. Ekran Kartı Alınır

Comment by 'Iniustus' on the classified ad 'Ekran Kartı Alınır'

Merhaba, GIGABYTE RTX 3080 TURBO 10G var elimde, 2 yıldır kullanılmıyordu, Termal ped ve macunları 2 hafta önce değiştirdim. İstanbul Başakşehirdeyim. 15000 TL düşünüyorum fiyat olarak.
  5. Rtx 3070 ti yada 3080 kart alınır

Comment by 'Iniustus' on the classified ad 'Rtx 3070 ti yada 3080 kart alınır'

Merhaba, GIGABYTE RTX 3080 TURBO 10G var elimde, 2 yıldır kullanılmıyordu, Termal ped ve macunları 2 hafta önce değiştirdim. İstanbul Başakşehirdeyim. Fiyat 15.000 TL
Geri