Arama sonuçları: *

1. SarıK

2009 Subaru İmpreza 1.5 (107 Bg) Vs 1998 Honda Civic 1.4 İ S (90 Bg)

ahahahaha doğru abi Subarunun galerisi İSTOÇ ta yani Maslak tarafı olduğu için adamı öperler gibi ama tanıdık sanayide ustam var onunla beraber gidicez zaten Civice bakmaya da öyle gideceğiz ilk arabam ve üni öğrencisi olduğum için pazarlık yaparlar herhalde bakacağız artık bilmiyorum bende.
  2. SarıK

Subaru 223 binde bence gayet uygun 2009 model hemde yani yaşına göre az bile denebilir Civiclerde bu modeller çok pahalı olduğu için alamıyorum ailem de araban güzel gözüksün genç adamsın diyorlar Subaruyu babam kendisi buldu alalım bunu dedi o yüzden para kaybetmelik bi durum yok ailem de genç...
  3. SarıK

valla ne alayım bilmiyorum öyle memur gibi Toyotaya binmek istemiyorum ki en azından karizması olsun ailem de Subaru konusunda okeyler LPG de ne sıkıntı olur bilmiyorum yani ama bana baya mantıklı geliyor.
  4. SarıK

kanka ben dümdüz araba istiyorum üniversite öğrencisiyim öyle memur arabası da istemiyorum genç arabası olsun diye Subaru çok mantıklı ama mekanik olarak şanzımana biraz nazlı demişler bence her türlü daha mantıklı zaten.
  5. SarıK

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-euk-otomatik-klima-b.ekran-g.gorus-celik-jant-1337851364/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yari-pesin,elden-senetle-2009-model-subaru-impreza-otomatik-1340908418/detay ilki Civic ikincisi Subaru kanka
  6. SarıK

kanka neden Subaru peki ? Şanzıman ve motor konusunda Civicten iyi midir ? 2. eli çok hareketli bir araba olmadığı için satarken sorun olur mu bu ?
  7. SarıK

2 arabadan birini almayı düşünüyorum ama Subaru motor olarak sağlamdır ama şanzıman olarak nasıldır onu bilmiyorum ilk arabam olacağı için önemli. Subaru 499 bin TL Civic 399 bin TL hangisi daha mantıklıdır ?
  8. SarıK

Şarjı Fazla Giden Bir Telefon Arıyorum.

bende kılıfsız kullanıyorum yani bi sorun yok benim için okey
  9. SarıK

olsun aga nolcak şuan da aynı modelin eskisini kullanıyorum bi sorun yaşamadım plastik olmasıyla ilgili 1789410172 kanka kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum ki o yüzden önemli değil bataryası lazım oluyor genelde her saat dışarda olduğum için şarj aleti taşıyamıyorum genelde
  10. SarıK

45k bütçeyi aşıyo diğeri de Poco olduğu ve tanınmadığı için kötüdür diye düşünüyorlar nabiyim olm para benim değil ailem alıcak yani bişey diyemiyorum ag
  11. SarıK

samsung istemiyorum ailem samsung olursa bütçeyi yükseltiriz diyor o yüzden düşünebilirim ben zaten samsung istemiyorum ki 1789335772 Oppo X9 mu Poco X8 mi hangisi daha iyidir
  12. SarıK

kanka bütçeyi aşıyo ya max 30 35 bin bütçem var eğer samsung falan değilse yani Samsungsa ve gerçekten iyiyse 40k falan olabilir 1789335477 30 35 bin lira bütçeye bataryası büyük olan kamerası ortalama olan bişey arıyorum ben aga
  13. SarıK

kamera önemli değil kanka ama yani üniye geçtim bu sene belki foto çekme alışkanlığı edinirim bilmiyom ama şuanlık hiç foto çekmem yani aşırı kötü olmasın da çok iyi olmasına da gerek yok. Bide öğrenci indirimi falan yapan firmalar varsa samsungun üst segmentlerini de düşünebilirim o zaman 50k...
  14. SarıK

şarjları uzun gidiyor mu kanka Honor biraz hafif gelmişti geçenlerde baktığımda
  15. SarıK

bütçem çok yok ki 35 bin liraya ne alabilirim en fazla 1789334323 öyle bir imkanım yok
  16. SarıK

bütçe 35 bin kanka nası alayım bunu
  17. SarıK

attığıma ne diyon aga
  18. SarıK

Şuan Tecno kullanıyorum 7000 mah bataryası var ilk zamanlar 3 gün falan gidiyordu %100 şarj ile. 3 sene oldu şuanda 1 günden biraz fazla gidiyor genelde. yine Tecno almayı düşünüyorum ama bir kaç yıl sonra çok büyük bir performans kaybı olacaksa daha stabil bir telefon almayı da düşünebilirim...
  19. SarıK

PC Tam Verimli Çalışmıyor Gibi Geliyor.

Ekran Kartı : RX 6700 XT İşlemci : Ryzen 5 5600 RAM : XPG 2x8 16 GB Anakart : ASUS TUF B550M PLUS WİFİ SSD : Adata 500 GB HDD : 1 TB (markasını hatırlamıyorum) Sıvı Soğutucu : DeepCool 240mm sistem bu şekilde ama nedense minecraftta bile 200 fps falan alıyorum cs2 de 165 fps sabitledim max 180...
  20. SarıK

24 İnç Yüksek Hz mi 27 İnç OLED mi

tamamdır eyw
Geri