Arama sonuçları: *

1. TaiLong

2 El Toplama Parça Alıcam Nasıl Yapabilirim ?

Knk dediğim gibi indirim denk getirip yararlanmaya çalışacağım ama hangi parçanın indirime girecegini bilemem dolayısıyla hangisi denk gelirse onu alacağım aldığım kasa +PSU ve ankart ile uyumlu parça denk gelirmi nasil yaparim valla şu uyum işine bir çözüm bulsam iyi olucak birde 0 ürün bile...
  2. TaiLong

2 El Toplama Parça Alıcam Nasıl Yapabilirim ?

Knk şuan hangi parçaları topladin acaba ve bir sorum daha olacak cevpalarsan sevinirim bende ayni şekilde indirim kovalayip toplamayi düşünüyorum ama ilk sistemim olacak yani 0 parca parca alsam bile çalışıp çalışmadığını nasil test ederim birde ilk hangi parcadan almaya baslamak mantikli mesela...
  3. TaiLong

Yardım Rtx4060 Ryzen 5 7500f Hazır Sistem

1789548950 Cevap için teşekkürler galiba en mantıklısı indirimleri bekleyip tek tek toplamak çünkü 2.el bi parçayı alıp deneme şansım yok 1789549020 Kanka teşekkür ederim ama 2.el den şimdilik vazgeçtim çünkü dediğim gibi parcayi deneme şansım yok cidden bazi 2.eller neredeyse 0 ile ayni...
  4. TaiLong

Yardım Rtx4060 Ryzen 5 7500f Hazır Sistem

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Daha önce hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve bu konulara pek hakim değilim. Bu sene bir sıkıntı olmazsa Elektrik Elektronik Mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım. Yakın zamanda bir sistem toplamayı veya hazır sistem almayı düşünüyorum. Bilgisayarı kullanma amaçlarım...
  5. TaiLong

Çözüldü✓ Milsu Soft Su Arıtma Cihazı Nasıldır Tavsiye Eder Misiniz

MİLSU Soft Su Arıtma cihazı gördüm fiyati uygun gibi geldi bana ama nasıldır hiç bilmiyorum deneyen bilen varsa yardımcı olabilir mi
Geri