Arama sonuçları: *

1. pesimistep_6

Öneri Akrobat Kollu Mıkrofon Dusunuyorum 2000 TL ve Altı ?

Akrobat Kollu Mıkrofon Dusunuyorum 2000 TL Ve Altı 3 Kısılık Izlenen Yayınımda Kullanacagım.
  2. pesimistep_6

Piyasanın Nirvanası İddialarına Biraz Daha Yakından Bakalım

ne komedyen adam ya ha ha ha :D böceğiz biz kanka. anlarsın ya sokuş tayfa skş tayfa ah ah ah ha ha ha komıgım ıste...
  3. pesimistep_6

2. El Ekran Kartı Fiyat Tavsıyesi Verebilirmisiniz ?

neye gore soyluyorsun kardes? bızım sahıbınden pıyasassındakı arkadaslarımız rtx 3060ı 12000 TL'ye koyuyor ?
  4. pesimistep_6

Öneri 12.000 Bütce ve Altı ile Ekran Kartı Onerisi ?

r5 5500 ıslemcım var 1080p oynuyorum genellıkle.
  5. pesimistep_6

Beyler Bu Sisteme Kaç Para Vermeliyim ?

maksımum 40 eder dıye dusunuyorum eger 3080 o kadar zamlanmadı ıse belkıde daha azdır.
  6. pesimistep_6

drıverlerı hep cokuyor dıyorlar? dogru mu bılmıyorum dogruysa ugrasmak ıstemıyorum acıkcası.
  7. pesimistep_6

W11 26h2 Geçilir mi? Kullanan Bildirebilir mi Sorunlarını ?

w11 26h2 geçilir mi? kullanan bildirebilir mi sorunlarını?
  8. pesimistep_6

suan elımde rtx 2060 var aktıf kullandıgım guvenlık etıketı acılmamıs bır kart kendısı bende bakım yapmak ıstemıyorum kıyamıyorum acıkcası kart uncharted4te 85 derecelerı goruyor brıaz daha kıyamayıp boyle kullanır ısem vramları yakacagım herhalde o yuzden kartımı degıstırmeye karar aldım...
  9. pesimistep_6

Garantiden Muadil Monitör Teklifi: G24f-2 Yerine Gs25f2 Kabul Edilir mi?

ellerıne stok gelene kadar bekle
  10. pesimistep_6

Yardım Logitech G305 Mousem Pilini Değiştirdikten Sonra Takılma Yapıyor

ya kutudan cıkan pılını kullanıyordum sorun yoktu mousenın yanında aldıgım 8lı duracell pıl almıstım bıttıkten sonra yenı bır tane taktım bu basladı sımdı baska bır pıl taktım denıyecegım bır sure
  11. pesimistep_6

Yardım Logitech G305 Mousem Pilini Değiştirdikten Sonra Takılma Yapıyor

g321 kulaklıgım var sadece mouseyı one takayım dedım gıne yapıyor ıkı tane kablosuz 2.4 ghz dongle aracım var
  12. pesimistep_6

bıde pasamız ben kac kısıyle konusuyorum 3 saatımı sıze ucretsız mı harcayayım dıyor :D ucuzda degıl fıyatları bır sıstem onerıcek sponsorundan gıdıcek alıcak sponsor sıteden hem sıte odeme yapıcak hemde bu adam kasa onerdı dıye odeme yapıcak kolay ısmıs valla.
  13. pesimistep_6

Yardım PC Havalı Gözükmüyor

modemle sol ustkkeı rafı kaldı masanı beyaza kapla koltugu degıstır kasanı degıstır ve masaya koy sade bır masan olsun o kadar cok rgbye ozenme
  14. pesimistep_6

Pubg İşlemci Yüksek Kullanıyor

pubg zaten ıslemcı tabanlı oyun degıl mıydı? guncellemeden sonra agır yuk gerektırıyor demekkı oynamadım cok bılmıyorum.
  15. pesimistep_6

kahkaha attırdın hocam son soyledıgınle :D :D :D dogru soyluyorsun 1790368334 konumuz pıyasanın nırvanası ıle ılgılı 9070xtnın psusu ıle ılgılı degıl.
  16. pesimistep_6

R5 7500f | 5060ti 16gb | 32gb Ram İkinci El Fiyatı Ne Olmalı?

sadece ekran kartı tı olmayacak ve 16 gb ramın olacak fakat sıfır garantılı olacak oyle dusun.
  17. pesimistep_6

dogrudur hocam ama bu fıyatlara hemen hemen gamıng gen tr ınce hesapta kredı kartına taksıt yapıyor ıstersen onlarada bır bak derım.
  18. pesimistep_6

pgdede kargo sıkıntı alıcaksna duzgun paketlesın hocam.
  19. pesimistep_6

bkz: kendisini çok iyi bilmiş gerçekten kendini zirve sanan egolu adam. söylediği 10 şeyden 7si yalan, 2si şüpheli birisi doğru bu adama çok güvenilmez. kendisi beni instagram hesabım üzerinden sohbet etmek istediğim için engelledi nedenini kesinlikle anlamış değilim amacı çoluk çocukla...
Geri