Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Sistemime Hangi Ekran Kartını Almam Mantıklı Olur Nvidia mı AMD mi

ekran kartı olarak kararımı verdim ve siparişimi vermiş bulunmaktayım fiyat ve beklenti olarak şu an bu aşamada işimi görecek ekran kartının Gigabyte rx 9070 xt gaming oc 16gb versiyonu olacağına karar verip bunu alma kararı aldım güç kaynağınıda güncelleyerek msi ın 1250 w 80+ gold sertifikalı...
  2. S

16 lık 5060 ti ile 16 lık 9070 arasındayım bunları kıyaslamak mantıklı mı bilmiyorum tabi tartışılır ama dlss teknolojisi hikaye odaklı oynadığım oyunlarda daha iyi oluyor şimdi amd ayağındada frame gen var ama dlss kadar güzel çalışmıyor güncelde kullandığım ana sistemimde 4070 8gb 1x32 ram ve...
  3. S

sıfır ekran kartı düşünüyorum taksitle alacağım çünkü bütçem net değil indirim kovalıyorum 1789565227 iki ekran kartı arasındayım şu an birisi 9070 xt diğeride 5060 ti 16gb amd fiyat olarak çok cazip geliyor ama geçmişteki driver vs sorunları hala beni korkutuyor onun için cesaret edemiyorum...
  4. S

merhabalar arkadaşlar bilgisayar topluyorum ve çok bu konulara hakim değilim elimde hali hazırda elimdeki bileşenler [H3 id='INTEL+Core+Ultra+5+250K+Plus+4.2GHz+30MB+nbellek+18+ekirdek+1851+3nm+Tray']INTEL Core Ultra 5 250K Plus 4.2GHz 30MB Önbellek 18 Çekirdek 1851 3nm Tray[/H3] [H3...
Geri