Arama sonuçları: *

1. S

Amd ekran kartı Wattman sorunu

Aga bide onlar yazsa 1600942892 bilenler lütfen yazsı beli sorun afterburnerdadır dedım sıldım onu yine var
  2. S

Üniversiteye nereye gideyim?

Yani ne güzel aile evi varken yurdışında yaşamak kötü olur
  3. S

Ryzen 5 2600 ekran kartı önerisi

Alma rx580 sonra demedin deme
  4. S

Amd ekran kartı Wattman sorunu

Klasik sorun msı armor rx580 8gb var sorunu nası çözerim bilginiz varmı Denediklerim hızlı başlatmayı kapattım olmadı Afterburnerdakı ayarı kapattım olmadı Bümsürü ddu ile sürücü kaldırıp whql sürücüler kurdum yine olmadı Şu anki sürüm 2.4.2 whql son sürümdede aynı sorun vardı sonra dedim...
  5. S

DA-Sistem2 - AMD ekran kartından dolayı crash vs. yer miyim? Sorun çıkartır mı?

Nerden biliyon? belki söylemiyor. Ayrıca technopath forumuna amd wattman yazarsan birşok kişi nin sorun yaşadığını görürsün
  6. S

DA-Sistem2 - AMD ekran kartından dolayı crash vs. yer miyim? Sorun çıkartır mı?

Düzeldi fakat 5000 serisinde lakin 500 serisi hala crashlı 500 serisi lmayın aldırtmayın!
  7. S

Freesync Monitör'de Gsync Açılırmı

display port varsa çalıştırırsın fakat tam gsync verimi alamazsın. Çünkü gsync özel mönitörlerde çip bulunur. freesync ise yazılımdır.
  8. S

Amd WATTMANN ve Siyah Ekran sorunu

olmadı en güncel sürümü deneyeyim dedim. 20.5.1 sürümü yükledim. Ondada oldu napmam gerek bilmiyorum. ssd ye kurulu. UNDERVOLT yapsam olmazmı. UNDERVOLT olarak stabil ayar verirmisinz. 1591969213 ayrıca biosumun beta versiyonu çıkmış indirimi? beta ama
  9. S

Hangisi Tercih Edilmeli ? [Çözüldü]

2 side aynı ram aslında sadece 2. fabrika oc li 2. yi al
  10. S

Dediklerinizi yaptım 1 hafta test edeceğim. Lakin bilgisayarı yeniden başlatığımda kasmalar windows arama kısayoluna basılıp açılmama sorunu falan oldu. Şu an yok normalmi. 1591470268
  11. S

Peki sildikten sonra driveri siliyoruz ya ekran açılmama riski yok demi
  12. S

1 ddu ile sürücüyü nası kaldırıcam. 2 ekran kartımla uyumlu mu?.
  13. S

İsterseniz normal değerleri atayım. 1591467454 o sürüme nası geçebilirim? Baktım amd sitesini 2.Q2 sürüm var başka yok.
  14. S

Önceki driverda da aynı sorun vardı. 1591467338 Undervolt deneyeceğim fakat stabil değerleri bulamadım. Siz biliyorsanız söylermisiniz?
  15. S

Evet güncel. Çipset bios ekran kartı windows güncel
  16. S

Msı armor rx580 8gb ekran kartına sahibim. Sorun pc de durup dururken siyah ekran oluyor bu bazen wattman sorunuda oluyor. Bilen biri varsa yazsın lütfen.
Top Bottom