Arama sonuçları: *

1. AprnHaci

Fortnite tayfası alırsam v papel ne zaman gelir?

aman hocam şeytan kulağına kurşun :D
  2. AprnHaci

aldığım an geliyosa çok iyi la niye o kadar ucuz yapmışlar ki
  3. AprnHaci

fortnite tayfası alırsam eğer 1000 v papel tayfayı aldığım an hesabıma geliyor mu? gelmiyorsa ne zaman geliyor. faturalandırma gününde eklenir yazıyor. fakat faturalandırma gününden kastı aldığım an mı yoksa 1 ay sonra mı bilgilendirebilir misiniz?
  4. AprnHaci

Temudan aldığım ürün tahmini ne zamana gelir

ülkeye gelmiş olmasına rağmen o kadar geç mi gümrükten çıkar ve kargoya verilir?
  5. AprnHaci

Temudan aldığım ürün tahmini ne zamana gelir

25 kasımda sipariş vermiştim güncel durum bu tahmini ne zamana elime ulaşır daha zamanı var mı acaba?
  6. AprnHaci

Temudan alışveriş yapacağım ama vergi durumu nedir?

https://share.temu.com/3vNybWTLgpA bu pantolonu almak istiyorum ürün 905 TL üstüne vergi eklenir mi alırsam gümrükte sorun yaşar mıyım herhangi bilgim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  7. AprnHaci

max 20k apple telefon önerileri

var mı verebileceğiniz link falan hocam?
  8. AprnHaci

hocam değişeni olmasın yazdım ama sorun yaşamamak için sorun yaşamayacaksam çok da önemli değil değişen. Çok yokum telefon piyasasında :)
  9. AprnHaci

hocam yenilenmiş bu modeller nasıldır https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/iphone-ios-telefonlar/apple/iphone-12-mini/apple-iphone-12-mini-64-gb-siyah-587/?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjwurS3BhCGARIsADdUH53-O5PjoyLv0PGA5tAFD1WrwUt99Gr-PzwzA6QP7JrUBfzmJE1O9iwaAjfYEALw_wcB
  10. AprnHaci

hocam 12ler falan vardı diye biliyorum birkaç tane link birakayım ne diyorsun bu telefonlara. https://shbd.io/s/IglRsNc1 https://shbd.io/s/zDCWfCZM 1726817390 bu tarz var birçok sahibindende.
  11. AprnHaci

yeni telefon almayı düşünüyorum almışken apple alayım dedim. Garantili değişensiz yurt içi hatlı hangi iphone önerirsiniz sahibinden'den olabilir farketmez link atarsanız daha güzel olur.
  12. AprnHaci

şehir dışına çıkacağım sizce ekran kartını çıkarayım mı?

hocam hiç çıkartmadımda endişeliyim, önerdiğiniz bir video var mı benim ekran kartım için? 1718123263 MSI RTX 2060 Ventus OC 6GB
  13. AprnHaci

şehir dışına çıkacağım sizce ekran kartını çıkarayım mı?

şehir dışına çıkacağım pcyi arabaya koymam gerek, pcyi kutusuna koyacağım ben pcyi aldığımda ekran kartı monte geldi sanırıım küçük diye bir şey olmaz diye düşünüldü sizce ben demonte mi götüreyim yoksa bir şey olmaz mı arada kaldım.
  14. AprnHaci

max 700 TL kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz?

arkadaşlar ben zamanında 7.1 sanal sanarak gamepower magnus v2 aldım kulaklık geldiğinde hem 7.1 olmadığını hem de çok konforsuz olduğunu ogrendim kulağımı aşırı ağrıtıyor uzun süre takarsanız kulağınızda inanılmaz bir ağrı hissediyorsunuz rahatsız edici bir kulaklık aynı zamanda ışığın...
  15. AprnHaci

kasamın ışıkları yanmıyor

her şey sorunsuzdu belli bir süre kasanın ışıklarını kapatıp kullandım, bugün kasanın ışıklarını tekrar açmak istedim ama kasanın üstündeki düğmeye bastığımda ışıklar yanmadı basılı tuttum hiçbir şekilde yanmadı ne olmuş olabilir sorun nedir? (kasam ve herhangi donanımlarım hakkımda kısmında...
  16. AprnHaci

captcha hata veriyor

huawei kimlik oluşturmam gerek ve telefon numarası giriyorum sonrasında doğrulama yapmamı istiyor manzara fotoğrafı üstünde çeşitli semboller var aşşağısındada semboller sıralanmış şekilde sırayla tıkla yazıyor bende semboolerin üstüne sırayla tıklıyorum ama başarısız lütfen tekrar deneyin...
  17. AprnHaci

Çözüldü✓ windows 10 bluetooth yok

anladım sağolun.
  18. AprnHaci

tüh ya :(
  19. AprnHaci

bluetooth açıp kapayamıyorum gözükmüyor. anakarttan kaynaklı mı yoksa çözümü var mı? Anakart: MSI H610M Bomber DDR4
Top Bottom