Arama sonuçları: *

1. F

1tb M.2 SSD Tavsiyesi

Sorun sistemin verimsiz olmasi. Dlss yuksek performans olmadan hicbir oyunda 60 fps sabit alamiyorum. 1080p de kullaniyorum. Hogwarts legacy 1080p yuksekde bile sabit 60 fps alamiyor. Millet hep kalitede kullaniyor. Ben yuksek performansdan cikamiyorum.
  2. F

1tb M.2 SSD Tavsiyesi

Normalde bu degerler mi olmali peki? Bende 4060 ve 5600 var performanstan hic memnun degilim anakartla mi alakali?
  3. F

2k 200hz 27 İnc Monitor Tavsiyesi

Ustte yazdigim monitoru aldim. Hoparlor de kullaniyorum.
  4. F

1tb M.2 SSD Tavsiyesi

Nasil yani dogru mu anladim? Ekran karti ile islemcinin verimini mi dusuruyor? 5600 islemci 4060 da ekran karti var 9060 xtye geciyorum hatta. Anakart niye sistemi limitlesin ki? Pci express 3.0 var yani yeter bana. Anakart performans dusurur mu
  5. F

1tb M.2 SSD Tavsiyesi

A320m S2H anakartim var. M.2 slotunu doldurmak istiyorum. Ufak ufak da sistemimi yukseltiyorum. Wd Green ve Netac modelleri gormustum f/p olarak. WD Green olani dusunuyorum. Butcem 8k. Tavsiyelerinize acigim.
  6. F

Aoc q27g42xe modelini satin aldim dun. Uyguna dusurdum, merak eden olursa etiketleyin deneyimlerimi paylasirim
  7. F

Radeon RX 9060 XT Model Önerisi

Ayni karti satin almak istiyorum. Muhtemelen ben de Sapphire modelini tercih edecegim. Zamlanir mi kisa sure icerisinde?
  8. F

Alternatif ne alinir hocam? Keske dahili hoparlor de olsaydi 5-6 yildir aktif kullanirim.
  9. F

En f/p olani almak istiyorum. Butce 8-9k. Aklimda asagidaki monitor vardi ama olu piksel sikayetleri varmis. Almak istemedim dogrusu. Siz ne dersiniz? Monitor standi ile kullanmak istiyorum. Ayrica 180hz de olabilir aralarinda fazla fark olur mu...
Geri