Arama sonuçları: *

1. M

Kulak üstü mikrofonlu oyuncu kulaklığı önerisi

benim konuyada bakarmısınız 1602670179 Beklryin atayım 1602670228 https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-rampage-rm-k60-drop-plus-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,699544058.html
  2. M

Kulak üstü mikrofonlu oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçene göre değil ama biraz daha bekleyip bunu alabilirsin
  3. M

İninal den Paycell e para gönderme

İninalden paycell e para gönderilirmi yada paycell den ininal a ve hangisi daha avantajlı
  4. M

Türk askerine eziyet cezasız kalmadı

Amin
  5. M

Türk askerine eziyet cezasız kalmadı

Sosyal medyada "Askere eziyet" başlığı altında paylaşılan videoda bulunan ve uygunsuz hareketler yapan kişiler cezasız kalmadı. Hulusi Akar'ın talimatı ile idari ve hukuki işlem başlatıldı...
  6. M

MD2 Gelir mi?

Teşekkürler Ne Olduğunu Açıkladığınız İçin
  7. M

MD2 Gelir mi?

MD Dediğiniz Medium Donanım Mıdır
  8. M

Küçükken____________Sanıyordum

Dostlar Sizden Yukarıdaki Boşluğu Doldurmanızı İstiyorum Bu Sayede Eğlenebiliriz Siz Küçükken Neleri Neler Sanıyordunuz Bunları Yazın Ben Küçükkne Soğuk Kanlıyı Kanının Rengi Mavi Ve Kanının Sıcaklık Derecesinin Düşük Yani Soğuk Sanardım Bakalım Siz Neleri Neler Sanıyorsunuz
  9. M

Yardım Bilgisayar Isınıyor Ama Uyku Moduna Geçiyor

Benim Bilgisayarım Isınıyor Ve Uyku Moduna Geçiyor Peki Uyku Moduna Geçmesi Normalmi Yoksa Bilgisayarın Kapanmasımı Lazım Bu Durum Bir Teknik Sorunmu Acaba Yardımcı Olabilirmisiniz
  10. M

İşlemci ısısı 45 derecenin üzerinde

değerlerin gayet normal hiç korkuya düşme ama söyliyim işlemci sıcaklık değerleri 90 lara çıkarsa işlemcinin sıcaklık değeri yüksek seviyelerdedir
Top Bottom