Arama sonuçları: *

1. vemreaky22

Elektronik Sigara En Uyguna ve Kaliteli Nereden Alabilirim?

malum bunlar ülkede yasak ve bende bıraktım (sigarayı da elektroniği de) cihaz elimde duruyo öyle yedek coilleri ile işte
  2. vemreaky22

Komşudan Kendi Evime Kablo ile İnternet Çekmek. Ürünleri Bulamıyorum

kabloya bence para verme , ya radyolink yap yada çift core lu fiberoptik kablo çek uçlarını sonlandırıp media converter ile ethernete çevir hepsi aynı şey
  3. vemreaky22

3.7v 900 Mah Li-Polymer Pil 3 Pinli Nerde Bulurum?

size bi ipucu ; bu tarz bataryaları en x boy x yüksekliğini ölçerek aratabilirsiniz , Bulamama şansınız yok (TR pazarında olup olmamasını garanti edemem :D)
  4. vemreaky22

Hangi Yapay Zekâ Kullanıyorsunuz

claude teknik işlerim için , gemini teknik olmayan işler için.
  5. vemreaky22

Yardım Eve 2.Ci İnterneti Alabilir Miyim?

istediğin ISS e söyle yeni hat olacak diye , o şekilde alabilirsin . Lakin LoadBalancer yapman gerekir . Eğer bilgi ve deneyimin yoksa bulaşma network manyağı olarak söylüyorum . Sağlıcakla .
  6. vemreaky22

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀 (Etiket Yorum Güncellemesi)

Bildiğim yerleri ekledim , başarılar.
  7. vemreaky22

1gbps İnternet Fakat İndirme Hızı Çok Yavaş.

Routerin şişiyor olabilir mi ?
  8. HSGQ SFP (ONT Alternatifi)

Satılık HSGQ SFP (ONT Alternatifi)

Custom firmwareli (Nijika Firmwareli) ontden kurtulmak isteyen kişilere yardımcı olur - kısmi teknik destek sağlarım . Satın alımda kuruluma yardımcı olurum.
    3,600.00 TRY
  9. vemreaky22

Gpon Cihazı Alma. Fiber Baglantı.

durum fark etmeksizin ONT yi sana TT verecek muhtemelen de EX520v router verirler , geldikten sonra bakmalısın ama tavsiyem harici bir ethernet router , SFP ONT . o gelen (farklılık olabilir router konusunda ) ex520v yi de Ap moda alıp kullanmak . SFP konusunda yardımcı olabilirim.
  10. vemreaky22

1.3k Bütçe ile Router Önerisi

o paraya pek bir şey bulamayabilirsin , ama bit pazarı vs gezilmeye değer.
  11. vemreaky22

19v 3.3 Amper mi, 12v 5 Amper Router mı Daha Çok Isınır?

19 x 3.3 = 62,7 w 12 x 5 = 60 w yakın değerlerde güç tüketiyorlar , kullanım yükü de ısınmayı etkiler tabi .
Geri