Arama sonuçları: *

1. B

VALORANT hiçbir Hesabıma Giremiyorum

Aynı sorun bende de var henüz bir sonuca erişemedim. Riot'tan mail olarak sorunun internet sağlayıcılarından kaynaklı olduğunu cevabını aldım. Turksat kablonet kullanıyorum ve eve servis talep ettim. Gelip kontrol ettiler fakat internetimde bir problem olmadığını fark ettik. Şu an bomboş bir...
  2. B

Anakart power girişinde fazlalık oluyor mu?

Merhaba Psudan gelen power girişinin anakarttaki yerine takınca 2 diş boşluk kalıyor. Bu durum normal mi ya da ben yanlış bir şey mi yapıyorum? Eğer normalse alta doğru mu yoksa yukarıya doğru mu girişi takacağım.? Görüntü ekte
  3. B

RX 5600XT'li Sisteme PSU

Rx5600xt -b450m s2h - ryzen 5 3600 - 2x8 gb ram - dark guardian - 240gb ssd- bileşenlerim bu şekilde sizce aşağıdaki PSU'lardan hangisini almayılım? Sharkoon'un koruma standartlarının az olduğu, FSP'nin ise 80+ olmadığını düşünürsek hangisini seçmek daha mantıklı olur...
  4. B

80 plus psu

Beyler peki o fiyat bandında önerilebilecek en mantıklı psu hangisi? sharkoon v2 650w düşünüyorum ama koruma standartları düşük deniliyor bu da şüphe uyandırıyor. Başka nelere bakabilirim?
  5. B

Kasa Önerisi?

Peki arkadaşlar, dark guardianın uzaktan kumanda ile kontrolü yok. Herhangi bir şekilde bir adaptör veya kontrolcü eklenerek kumanda kontrolü elde edilebiliyor mu?
  6. B

Kasa Önerisi?

Herkese iyi forumlar, Bilgisayarım bütün parçalarını topladım ama ne yazık ki karar aşamasının en zor kısmı kasayı seçmek oluyor herhalde. Kiminin görseli cazip kiminin soğutma performansı. Bir türlü karar veremiyorum. Dark guardian, Corsair Spec Delta gibi ürünlerin soğutması ön plana çıkıyor...
  7. B

Aşağıdaki ürünlere göre İşlemci, Anakart Önerisi İstiyorum

1600AF ile ilgili kafamda çok soru işareti var aslında. Oyun için düşünüyorum ve internette bir çok karşılaştırmalara baktığımda 3300x biraz daha önde görünüyor ya da ben mi yanlış biliyorum. İkisi arasında gidip geliyorum ben de
  8. B

Yok hayır render ve yayın düşünmüyorum
  9. B

Xfx 5600xt ekran kartı vs 2x8gb 3000mhz xpg ram ile rahatlıkla kullanabileceğim işlemci ve anakart önerisi istiyorum. Ben Gigabyte b450m s2h ve Ryzen 3 3300x düşünüyorum. Bütçem bu iki ürün üzerinde durmama neden oluyor. Fiyatı çok şişirmeyecek derecede verebileceğiniz başka önerileriniz var mı...
Top Bottom