Arama sonuçları: *

1. P

Bu Fiyata Bu Sistem İyi mi?

yok şuan performansından memnunum zaten bitirdiğim oyunlar falan oldu hepsini yüksek kalitede oynatıyor rahat şekilde ama uzun yıllar götürür mü yoksa kısa bir süre sonra ekran kartını işlemciyi falan yenilemek zorunda kalırmıyım onu merak ediyorum
  2. P

dediğin gibi ileride ekran kartı psu değiştiririm psu suan yeterlimi sence 650w birde işlemci falan değiştirmeye gerek yok demi sistemin bu hali uzun süre götürür herhalde 2k-4k monitör alırsam ekran kartı değişirim
  3. P

valla kanka hatta adam 40 yazmıs pazarlıkla falan 35e düşürttüm sistem iyi mi sence ben monitörü falan sevdim ekipman olarak ınca klavye ve mouse verdi kulaklık zaten bende vardı rampagenin sence ilerde bu sistemin ilk neyini değiştirmeliyim kasa 650w yeterlimi
  4. P

Merhaba arkadaşlar 2026 Nisan ayında 5060 dual ekran kartı 7500f işletim sistemi 16 gb ram 1tb ssd Excalibur 200 hz curved monitör MSI Pro A620M anakart Fazeon F1 650W 80PLUS BRONZE Kasa Inca IKG 446 Gaming Klavye Inca Gaming Mouse bu sistemi 2.el olarak aldım garantileri devam ediyor temiz az...
Geri