Arama sonuçları: *

1. Yağız08

3k Bandına Klavye Önerisi

Knk merhaba ben sana şöyle tavsiye edecem benim 15 k bütcem vardı gittim apex rp gen3 tkl aldım . Bana dedilerki alma gereksiz pahalı git orda wraith dan al hem güvenilir dediler ben inanmadım gittim aldım . Bana sorsan pişman mıyım değilim . Ama sana tavsiyem şu eğer wraith alsaydım param...
  2. Yağız08

Hazır Sistem Tavsiyesi

Şimdi arkadaşlar merhaba bu benim forumda 2 konu açmam olucak çok anlamadığımdam buraları sizlere soruyorum . Benim elimde eskiden kalan bir sistem vardı . ben bunu ya satmayı yada güncellemeyi düşünüyordum ancak ben elverişli ve mantıklı olması için tekrar yazmak istedim . Acaba sistemi...
  3. Yağız08

Honor Magic Pad 2 Deneyim

Şöyle zorunlu mu honor senin için ben senin yerinde alsam dediğin gibi ipad almam ki ben şu an İpad m4 air 13 inch kullanıyorum o bütçeye çıksan onu al derim ama senin bütçeye samsung s9 fe öneririm çok kullandım çok güzel hatta tablin içinde mcaffe güvenlik yazılımı geliyor .
  4. Yağız08

Ddr4 PC'yi Ddr5'e Yükseltme

Peki sistemi satsam ne alabilir en mantıklı şu an
  5. Yağız08

Attığın link değilmiş pardon :D
  6. Yağız08

senin linke neden tıklanılmıyor ya
  7. Yağız08

Daha uygun gibi İncehesap cuma günleri indirim yapıyor geçen hafta 12k sattı 1790177366 90 K ne önerirsin
  8. Yağız08

Acaba rami viper mı alsak
  9. Yağız08

Hocam amacım bir süre kadar daha devam etmek ben 3 ay öncesine kadar işlemci artı 5070 alıyordum bu paraya
  10. Yağız08

Hocam düşcek gibi değil ki düşse bekleyek diyicem hiçbir zaman alınmaz ki bu.
  11. Yağız08

Kanka bune 30k bütçe yazdım bu nedir. Reklam yapmaya mı geldin
  12. Yağız08

Kanka bune 30k bütçe yazdım bu nedir
  13. Yağız08

Honor Magic Pad 2 Deneyim

Bütçeniz ne kadar YKS öğrencisiydim geçen sene bu tableti arkadaşım aldı . Tablet gayet iyi ancak yazma performansı için açık ve net şekilde samsung yada bir apple bekleme yazmada kötü ama amacın konu video falansa idare eder . Bütçe belirtirsen yardımcı olurum .
  14. Yağız08

Merhaba arkadaşlar , Elimde 30 bin tl var ve elimde ddr4 bir sistemim var bu metnin altına sistemi yazacağım ve bu sistemi ddr5 geçirmek istiyorum . Açıkcası yani pc satmadan pc almadan pc geleceğe dönük hale getirmek istiyorum . Bir öneriniz var mıdır neler yapılabilir? Pc gurmelerini buraya...
Geri