Arama sonuçları: *

1. E

güç kaynagı için yardım istiyorum

işlemci ve diger akşamlar ile beraber yeterli olacak mı 600w
  2. E

güç kaynagı için yardım istiyorum

yeni ekran kartı ve işlemci aldım ekran kartı : MSI Geforce RTX 3060 Ti GAMING X işlemci : AMD RYZEN 5 5600X bunlar içi elimde şuan kullandıgım güç kaynagı : cougar xtc600 cgr st-600 80 plus var sizce yeterli mi yoksa yükseltmeli miyim
  3. E

Psu için yardım ekran kartı ve işlemci için

merhabalar ekran kartı 3060 ti gaming x işlemci ryzen 5 5600x şuanda kullandıgım güç kaynagı : cougar xtc600 cgr st-600 80 plus modeli iş görür mü yoksa degiştirmem gerekir mi
  4. E

yeni ekran kartı ve işlemci takacagım pc ye yardımcı olursanız sevinirim

takmadan önce anakartın biosunu güncelleyecegim başka yapmam geren bir şey varmı
  5. E

yeni ekran kartı ve işlemci takacagım pc ye yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar merhaba yeni ekran karı ve işlemci aldım ekran kartı : msı 3060 ti gamig x işlemci : ryzen 5 5600x ana kart : gigabayt b450m s2h eskilerini söküp yerine yenilerini takacagım takmadan önce yapmam gereken bir işlem var mı veya yaptıktan sonra yardımcı olursanız sevinirim
  6. E

Yeni ekran kartı ve işlemci takacağım

Gigabyt b450m s2h
  7. E

Yeni ekran kartı ve işlemci takacağım

Arkadaşlar merhaba yeni işlemci ve ekran kartı aldım işlemci ryzen 5 5600x ekran kartı MSI 3060 ti gaming X. Eslileri söküp bunları takarken neye dikkat etmeliyim veya taktıktan sonra ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  8. E

10K Bütçeye Kadar Ekran Kartı Arıyorum

gigabayt ın b450 s2h ana kartı var
  9. E

1663671728 şuan rayzen 5 3600 kullanıyorum fakat işlemciyide degiştirmek isiyorum 5-6k arası bütçem var onda da 1663671737 hayır fark etmez
  10. E

5-6K YA KADAR İŞLEMCİ

MERHABALAR 5-6K YA AKDAR İŞLEMCİ İSTİYORUM SİZDEN ŞUANDA AMD RYZEN 5 3600X KULLANIYORUM DAHA İYİSİNİ ALMAK İSTİYORUM ÖNERİDE BULUNA BİLİR MİSİNİZ ? BİRDE DİREK İŞLEMCİYİ DEGİŞTİRSEM PC DE SORUN YAPAR MI ? YENİ Bİ EKRAN KARTIDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 10K YA KADAR DA EKRAN KARTI BÜÇEM VAR...
  11. E

10K LIK Bİ EKRAN KARTI BAKIYORUM ŞUANDA RX590 FATBOY KULLANIYORUM. DAHA İYİ Bİ EKRAN KARTI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİDE BULUNA BİLİRMİSİNİZ? BİRDE EKRAN KARTINI DİREK DEGİŞTİRSEM SIKINTI OLURMU PC DE
  12. E

Xfx rx590 Fatboy nasıl ?

Teşekkür Ederim
  13. E

Xfx rx590 Fatboy nasıl ?

1500 e aldım
  14. E

Xfx rx590 Fatboy nasıl ?

Teşekkür ederim
  15. E

Xfx rx590 Fatboy nasıl ?

TEŞEKKÜR EDERİM
  16. E

Xfx rx590 Fatboy nasıl ?

Arkadaşlar merhaba Xfx rx590 Fatboy aldım sizce nasıl bi ekran kartı kullanan varmı aranızda
Geri