Arama sonuçları: *

1. Mercurius

Yardım Gigabyte X870 Aorus Elıte Wıfı7 – CPU Led Sürekli Kırmızı + Rgb/ARGB Çalışmıyor

eksik veya yanlış anlattım sanırım 4 ay boyunca CPU debugled yanarak kullanmadım. Yanmaya başladığı vakit bu problemi yaşamaya başladım. 1790407464 Merhabalar iletmiş olduğunuz çözüm yönetimi dün akşam denedim arşiv 1'deki flash.bat dosyasını çalıştırdım ve gerçekten bir yükleme işlemi...
  2. Mercurius

Yardım Gigabyte X870 Aorus Elıte Wıfı7 – CPU Led Sürekli Kırmızı + Rgb/ARGB Çalışmıyor

işlemci sök-tak hariç diğer denemeler işe yaramadı maalesef :( hafta sonu son çare olarak işlemci sök tak yapacağım pek bir umudum olmasada. Sistemi 4 ay önce topladım düne kadar problem yoktu ne olmuş olabilir aklım almıyor
  3. Mercurius

Selamlar, Gigabyte X870 AORUS ELITE WIFI7 Rev. 1.0/1.1 anakart kullanıyorum. Ryzen 7 9800X3D işlemcim var. Bilgisayar normal şekilde açılıyor ve Windows'ta herhangi bir performans problemi yaşamıyorum. Ancak anakart üzerindeki CPU debug LED'i sürekli kırmızı yanıyor. BIOS'a girdiğimde de...
Geri